Asian air quality forecast: 8 days PM2.5 prediction
Copernicus Atmosphere Monitoring Service NRT

Show forecast animation for :
PM2.5

Πρόβλεψη πόλης

Note: The colors used for PM2.5, PM10 and Ozone (O3) are based on the US EPA standard. The colors used for Nitrogen Dioxide (NO2), Sulphure Dioxide (SO2) and Carbon Monoxyde (CO) are based on an arbitrary color standard which best matches the concentration range. It does not have any relation with the AQI breakpoints, as in most cases, the AQI for those 3 gases is most often below 50.

Μοντέλα προβλέψεων ποιότητας αέρα

Υπάρχουν πολλά μοντέλα πρόβλεψης, για διαφορετικές περιοχές του πλανήτη - παρακάτω είναι λίγα από αυτά.

Απλώς κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά για να δείτε τον κινούμενο χάρτη για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Για μια πλήρη λίστα όλων των μοντέλων πρόβλεψης ποιότητας αέρα που είναι αναλυτής, ελέγξτε τη σελίδα μοντέλων πρόβλεψης: https://aqicn.org/forecast/models/Λάβετε υπόψη ότι όλες οι παραπάνω αναλύσεις γίνονται με βάση τον προϋπολογισμό του έργου World Air Quality Index (WAQI).

Δεν λάβαμε καμία επιδότηση από καμία από τις διαισθήσεις που δημοσιεύουν μοντέλα πρόβλεψης ποιότητας αέρα.Αναλυτική πρόβλεψη για την ποιότητα του αέρα της πόλης

Λεπτομερής πρόβλεψη για την ποιότητα του αέρα είναι διαθέσιμη για περισσότερες από 600 πόλεις:

Ή απλώς επιλέξτε οποιαδήποτε από αυτές τις πόλεις:

Beijing, Shanghai, Chengdu, Shenyang, Shenzhen, Guangzhou, Qingdao, Xian, Tianjin, Saitama, Kyoto, Osaka, Seoul, Busan, Bogota, Delhi, Jakarta, Ulaanbaatar, Hanoi, Chennai, Kolkata, Mumbai, Hyderabad, Santiago, Lima, Saopaulo, Quito, Singapore, Kuala-lumpur, Ipoh, Perai, Miri, New York, Seattle, Chicago, Boston, Atlanta.

Explanations & Credits

The above prediction is generated using the Copernicus Atmosphere Monitoring Service (CAMS) Information 2016Μερίδιο: aqicn.org/forecast/asia/

Μελλοντικές Βελτιώσεις

Χρειάζεται συνεργασία!

Απαιτείται βοήθεια για να διατηρείται ενημερωμένο το παγκόσμιο απόθεμα του μοντέλου πρόβλεψης ποιότητας αέρα.

 • Γνωρίζετε κάποιο μοντέλο που δεν αναφέρεται παρακάτω αλλά για το οποίο είναι διαθέσιμα πλέγματα δεδομένων;
 • Γνωρίζετε καλύτερες λύσεις ανάλυσης ακρίβειας που πρέπει να χρησιμοποιηθούν εδώ;
 • Έχετε κάνει παρόμοια έρευνα και θα θέλατε να τη δημοσιεύσετε εδώ;
 • Εάν ναι, στείλτε μας ένα μήνυμα από τη σελίδα συνεισφοράς και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

  Αποποίηση ευθυνών

  Αυτό το μοντέλο πρόβλεψης και όλα τα AQFS στα οποία βασίζεται, είναι προϊόντα έρευνας που προορίζονται να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις προβλέψεις για την ποιότητα του αέρα. Έχουν ληφθεί όλα τα εύλογα μέτρα για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ακρίβειάς του. Ωστόσο:

  • Δεν παρέχουμε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, ούτε αναλαμβάνουμε καμία νομική ευθύνη ή ευθύνη για την ακρίβεια, την ορθότητα και την πληρότητα των πληροφοριών.
  • Δεν αναλαμβάνουμε καμία νομική ευθύνη ή ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που μπορεί να προκύψει άμεσα ή έμμεσα από οποιαδήποτε πληροφορία που περιέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή από ενέργειες που έγιναν ως αποτέλεσμα του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου.
  • Μπορούμε να αλλάξουμε, να διαγράψουμε, να προσθέσουμε ή να τροποποιήσουμε με άλλο τρόπο τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο χωρίς προειδοποίηση

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποκείμενες έννοιες της πρόβλεψης ποιότητας αέρα (ή της μοντελοποίησης ατμοσφαιρικής διασποράς), ανατρέξτε στο άρθρο σχετικά με μια οπτική μελέτη της επίδρασης του ανέμου της συγκέντρωσης PM 2,5 .

  Σχετικά με τη μέτρηση της ποιότητας του αέρα και της ρύπανσης:

  Σχετικά με τα επίπεδα ποιότητας αέρα

  - Τιμές του δείκτη ποιότητας αέρα (AQI).Επίπεδα ανησυχίας για την υγεία
  0 - 50 Καλός Η ποιότητα του αέρα θεωρείται ικανοποιητική και η ατμοσφαιρική ρύπανση παρουσιάζει μικρό ή καθόλου κίνδυνο
  51 -100 Μέτριος Η ποιότητα του αέρα είναι αποδεκτή. Ωστόσο, για ορισμένους ρύπους μπορεί να υπάρχει μέτρια ανησυχία για την υγεία για ένα πολύ μικρό αριθμό ατόμων που είναι ασυνήθιστα ευαίσθητα στην ατμοσφαιρική ρύπανση.
  101-150 Ανθυγιεινό για ευαίσθητες ομάδες Τα μέλη ευαίσθητων ομάδων ενδέχεται να έχουν επιπτώσεις στην υγεία. Το ευρύ κοινό δεν είναι πιθανό να επηρεαστεί.
  151-200 Ανθυγιεινός Ο καθένας μπορεί να αρχίσει να αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις στην υγεία. τα μέλη ευαίσθητων ομάδων ενδέχεται να έχουν πιο σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία
  201-300 Πολύ Ανθυγιεινό Προειδοποιήσεις για την υγεία σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Όλος ο πληθυσμός είναι πολύ πιθανόν να επηρεαστεί.
  300+ Επικίνδυνος Προειδοποίηση για την υγεία: Όλοι μπορεί να έχουν πιο σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία

  Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ποιότητα του αέρα και τη ρύπανση, ανατρέξτε στο θέμα της wikipedia για την ποιότητα του αέρα ή στον οδηγό airnow για την ποιότητα του αέρα και την υγεία σας .

  Για πολύ χρήσιμες συμβουλές υγείας του γιατρού του Πεκίνου Richard Saint Cyr MD, ανατρέξτε στο ιστολόγιο www.myhealthbeijing.com .


  Ειδοποίηση χρήσης: Όλα τα δεδομένα για την ποιότητα του αέρα δεν έχουν εγκριθεί κατά τη στιγμή της δημοσίευσης και, λόγω της διασφάλισης της ποιότητας, τα δεδομένα αυτά μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση ανά πάσα στιγμή. Το έργο Παγκόσμιο Δείκτη Ποιότητας του Αερίου έχει ασκήσει όλες τις εύλογες δεξιότητες και φροντίδα κατά την κατάρτιση του περιεχομένου αυτών των πληροφοριών και σε καμία περίπτωση το Ομάδα Παγκόσμιας Ποιότητας Αέριας Ποιότητας ή οι αντιπρόσωποί της είναι υπεύθυνοι για συμβόλαιο, αδικοπραξία ή άλλως για τυχόν απώλειες, τραυματισμούς ή ζημίες που προκύπτουν άμεσα ή έμμεσα από την παροχή αυτών των δεδομένων.  Settings


  Language Settings:


  Temperature unit:
  Celcius