Asian air quality forecast: 8 days PM2.5 prediction
Copernicus Atmosphere Monitoring Service NRT

Show forecast animation for :
PM2.5

Városi előrejelzés

Note: The colors used for PM2.5, PM10 and Ozone (O3) are based on the US EPA standard. The colors used for Nitrogen Dioxide (NO2), Sulphure Dioxide (SO2) and Carbon Monoxyde (CO) are based on an arbitrary color standard which best matches the concentration range. It does not have any relation with the AQI breakpoints, as in most cases, the AQI for those 3 gases is most often below 50.

Levegőminőség-előrejelzési modellek

Számos előrejelzési modell létezik a földkerekség különböző régióira – az alábbiakban ezek közül néhányat felsorolunk.

Csak kattintson bármelyikre az adott modell animált térképének megtekintéséhez.

Az elemzőként működő levegőminőség-előrejelzési modellek teljes listájáért tekintse meg az előrejelzési modellek oldalát: https://aqicn.org/forecast/models/Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fenti elemzések a World Air Quality Index (WAQI) projekt saját költségvetéséből készültek.

Semmilyen támogatást nem kaptunk a Levegőminőség-előrejelzési modelleket publikáló intuícióktól.Részletes városi levegőminőségi előrejelzés

Részletes levegőminőségi előrejelzés több mint 600 városra vonatkozóan érhető el:

Vagy egyszerűen válasszon a városok közül:

Beijing, Shanghai, Chengdu, Shenyang, Shenzhen, Guangzhou, Qingdao, Xian, Tianjin, Saitama, Kyoto, Osaka, Seoul, Busan, Bogota, Delhi, Jakarta, Ulaanbaatar, Hanoi, Chennai, Kolkata, Mumbai, Hyderabad, Santiago, Lima, Saopaulo, Quito, Singapore, Kuala-lumpur, Ipoh, Perai, Miri, New York, Seattle, Chicago, Boston, Atlanta.

Explanations & Credits

The above prediction is generated using the Copernicus Atmosphere Monitoring Service (CAMS) Information 2016Ossza meg: aqicn.org/forecast/asia/

Jövőbeli fejlesztések

Együttműködés szükséges!

Segítségre van szükség a világméretű levegőminőségi előrejelzési modell leltár naprakészen tartásához.

 • Ismer olyan modellt, amely az alábbiakban nem szerepel, de amelyhez rendelkezésre állnak rácsozott adatok?
 • Ismersz jobb pontosságú elemzési megoldásokat, amelyeket érdemes itt használni?
 • Végeztél már hasonló kutatást, és szeretnéd itt közzétenni?
 • Ha igen, írjon nekünk üzenetet a közreműködő oldalról , és mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot!

  Jogi nyilatkozat

  Ez az előrejelzési modell és az összes AQFS, amelyen alapul, kutatási termékek, amelyek célja a levegőminőség előrejelzésével kapcsolatos információk nyújtása. Minden ésszerű intézkedést megtettek a minőség és a pontosság biztosítása érdekében. Azonban:

  • Nem vállalunk sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát, és nem vállalunk semmilyen jogi vagy felelősséget az információk pontosságáért, helyességéért, teljességéért.
  • Nem vállalunk semmilyen jogi felelősséget vagy felelősséget semmilyen kárért vagy veszteségért, amely közvetlenül vagy közvetve az ezen a weboldalon található információkból vagy a webhely tartalmának eredményeként végrehajtott tevékenységekből eredhet;
  • Az ezen a weboldalon található információkat előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk, törölhetjük, kiegészíthetjük vagy más módon módosíthatjuk

  A levegőminőség-előrejelzés (vagy a légköri diszperzió modellezés) alapelveivel kapcsolatos további információkért tekintse meg a PM 2,5- koncentráció szélhatásának vizuális tanulmányozásáról szóló cikket.

  A levegőminőség és szennyezettség méréséről:

  A levegőminőségi szintekről

  - Levegőminőségi index (AQI) értékekAz egészségügyi aggályok szintjei
  0 - 50 A levegő minősége kielégítőnek tekinthető, és a levegőszennyezés kevés vagy semmilyen kockázatot jelent
  51 -100 Mérsékelt A levegő minősége elfogadható; egyes szennyező anyagok esetében azonban mérsékelten aggodalomra adhat okot olyan kevés ember számára, akik szokatlanul érzékenyek a levegőszennyezésre.
  101-150 Egészségtelen az érzékeny csoportok számára Az érzékeny csoporttagok egészségügyi hatásokat tapasztalhatnak. A nagyközönséget valószínűleg nem érinti.
  151-200 Egészségtelen A teljes lakosság érzékeli az egészségre gyakorolt hatásokat; az érzékeny csoportok tagjai komolyabb tüneteket tapasztalhatnak
  201-300 Nagyon egészségtelen Egészségügyi figyelmeztetések vészhelyzet esetén. Az egész lakosság nagyobb valószínűséggel érinti.
  300+ Veszélyes Egészségügyi figyelmeztetés: mindenki súlyos egészségügyi hatásokat tapasztalhat

  Ha többet szeretne megtudni a levegőminőségről és a szennyezésről, tekintse meg a Wikipédia Levegőminőség témakörét vagy az airnow Levegőminőség és egészsége című útmutatóját .

  A pekingi orvos, Richard Saint Cyr MD nagyon hasznos egészségügyi tanácsaiért tekintse meg a www.myhealthbeijing.com blogot.


  Használati közlemény: Az összes levegőminőségre vonatkozó adat érvénytelenítése a közzététel időpontjában, és a minőségbiztosítás miatt ezek az adatok bármikor előzetes értesítés nélkül módosíthatók. A Világ levegőminőségi mutatója projekt minden ésszerű ismeretet és gondosságot gyakorolt ezen információk tartalmának összeállításában, és semmilyen körülmények között nem fogja a Világ levegőminőségi mutatója a projektcsapat vagy ügynökei felelősséggel tartoznak az adatok átadásából közvetlenül vagy közvetve okozott veszteségekért, sérülésekért vagy károkért szerződésben, kártérítésben vagy egyéb módon.  Settings


  Language Settings:


  Temperature unit:
  Celcius