Kolkata Air Quality Forecast

Μερίδιο: aqicn.org/forecast/kolkata/el/
Other Cities

Η λεπτομερής ανάλυση πρόβλεψης είναι διαθέσιμη και για άλλες πόλεις:

Ή απλώς επιλέξτε οποιαδήποτε από αυτές τις πόλεις:

Beijing, Shanghai, Chengdu, Shenyang, Shenzhen, Guangzhou, Qingdao, Xian, Tianjin, Saitama, Kyoto, Osaka, Seoul, Busan, Bogota, Delhi, Jakarta, Ulaanbaatar, Hanoi, Chennai, Mumbai, Hyderabad, Santiago, Lima, Saopaulo, Quito, Singapore, Kuala-lumpur, Ipoh, Perai, Miri, New York, Seattle, Chicago, Boston, Atlanta

Για άλλες πόλεις, χώρες ή ρύπους, ανατρέξτε στους παγκόσμιους χάρτες προβλέψεων για την ποιότητα του αέρα:

https://waqi.info/forecast/el/

Χάρτης πρόβλεψης

Πρόβλεψη πόλης

Σύγκριση Μοντέλων

Αυτή η ενότητα είναι πειραματική. Παρέχει τη σύγκριση για την πρόβλεψη για πολλά μεμονωμένα μοντέλα πρόβλεψης

Για μια πλήρη λίστα όλων των μοντέλων πρόβλεψης ποιότητας αέρα που είναι αναλυτής, ελέγξτε τη σελίδα μοντέλων πρόβλεψης: https://aqicn.org/forecast/models/

Ανάλυση Πρόβλεψης

Πόσο ακριβείς είναι οι προβλέψεις;

Ελέγξτε τα παρακάτω γραφήματα συσχέτισης για PM 2,5 , PM 10 και Όζον για τις τελευταίες 30 ημέρες.

(Σημειώστε ότι όλες οι τιμές βασίζονται στο AQI και ότι χρησιμοποιείται ένα μέγιστο όριο AQI 300).


Past month PM2.5 AQI short-term forecast analysis.

Στο παραπάνω γράφημα, η πρόβλεψη είναι τα δεδομένα είναι η πρόβλεψη μία ημέρα νωρίτερα (δηλαδή η πρόβλεψη που υπολογίζεται σήμερα για το αύριο).

Μοντέλα προβλέψεων ποιότητας αέρα

Υπάρχουν πολλά μοντέλα πρόβλεψης, για διαφορετικές περιοχές του πλανήτη - παρακάτω είναι λίγα από αυτά.

Απλώς κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά για να δείτε τον κινούμενο χάρτη για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Για μια πλήρη λίστα όλων των μοντέλων πρόβλεψης ποιότητας αέρα που είναι αναλυτής, ελέγξτε τη σελίδα μοντέλων πρόβλεψης: https://aqicn.org/forecast/models/Λάβετε υπόψη ότι όλες οι παραπάνω αναλύσεις γίνονται με βάση τον προϋπολογισμό του έργου World Air Quality Index (WAQI).

Δεν λάβαμε καμία επιδότηση από καμία από τις διαισθήσεις που δημοσιεύουν μοντέλα πρόβλεψης ποιότητας αέρα.Μελλοντικές Βελτιώσεις

Χρειάζεται συνεργασία!

Απαιτείται βοήθεια για να διατηρείται ενημερωμένο το παγκόσμιο απόθεμα του μοντέλου πρόβλεψης ποιότητας αέρα.

 • Γνωρίζετε κάποιο μοντέλο που δεν αναφέρεται παρακάτω αλλά για το οποίο είναι διαθέσιμα πλέγματα δεδομένων;
 • Γνωρίζετε καλύτερες λύσεις ανάλυσης ακρίβειας που πρέπει να χρησιμοποιηθούν εδώ;
 • Έχετε κάνει παρόμοια έρευνα και θα θέλατε να τη δημοσιεύσετε εδώ;
 • Εάν ναι, στείλτε μας ένα μήνυμα από τη σελίδα συνεισφοράς και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

  Πηγές μοντέλου πρόβλεψης

  Η παραπάνω πρόβλεψη βασίζεται σε σύνθετο μετα-μοντέλο, που υπολογίζεται χρησιμοποιώντας διάφορα συστήματα πρόβλεψης ποιότητας αέρα (AQFS):

  Ο παραπάνω χάρτης βασίζεται στη μοντελοποίηση επιπέδου επιφάνειας PM 2.5 και τα χρώματα ακολουθούν το πρότυπο EPA AQI των ΗΠΑ .

  Αποποίηση ευθυνών

  Αυτό το μοντέλο πρόβλεψης και όλα τα AQFS στα οποία βασίζεται, είναι προϊόντα έρευνας που προορίζονται να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις προβλέψεις για την ποιότητα του αέρα. Έχουν ληφθεί όλα τα εύλογα μέτρα για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ακρίβειάς του. Ωστόσο:

  • Δεν παρέχουμε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, ούτε αναλαμβάνουμε καμία νομική ευθύνη ή ευθύνη για την ακρίβεια, την ορθότητα και την πληρότητα των πληροφοριών.
  • Δεν αναλαμβάνουμε καμία νομική ευθύνη ή ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που μπορεί να προκύψει άμεσα ή έμμεσα από οποιαδήποτε πληροφορία που περιέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή από ενέργειες που έγιναν ως αποτέλεσμα του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου.
  • Μπορούμε να αλλάξουμε, να διαγράψουμε, να προσθέσουμε ή να τροποποιήσουμε με άλλο τρόπο τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο χωρίς προειδοποίηση

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποκείμενες έννοιες της πρόβλεψης ποιότητας αέρα (ή της μοντελοποίησης ατμοσφαιρικής διασποράς), ανατρέξτε στο άρθρο σχετικά με μια οπτική μελέτη της επίδρασης του ανέμου της συγκέντρωσης PM 2,5 .

  Σχετικά με τη μέτρηση της ποιότητας του αέρα και της ρύπανσης:

  Σχετικά με τα επίπεδα ποιότητας αέρα

  - Τιμές του δείκτη ποιότητας αέρα (AQI).Επίπεδα ανησυχίας για την υγεία
  0 - 50 Καλός Η ποιότητα του αέρα θεωρείται ικανοποιητική και η ατμοσφαιρική ρύπανση παρουσιάζει μικρό ή καθόλου κίνδυνο
  51 -100 Μέτριος Η ποιότητα του αέρα είναι αποδεκτή. Ωστόσο, για ορισμένους ρύπους μπορεί να υπάρχει μέτρια ανησυχία για την υγεία για ένα πολύ μικρό αριθμό ατόμων που είναι ασυνήθιστα ευαίσθητα στην ατμοσφαιρική ρύπανση.
  101-150 Ανθυγιεινό για ευαίσθητες ομάδες Τα μέλη ευαίσθητων ομάδων ενδέχεται να έχουν επιπτώσεις στην υγεία. Το ευρύ κοινό δεν είναι πιθανό να επηρεαστεί.
  151-200 Ανθυγιεινός Ο καθένας μπορεί να αρχίσει να αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις στην υγεία. τα μέλη ευαίσθητων ομάδων ενδέχεται να έχουν πιο σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία
  201-300 Πολύ Ανθυγιεινό Προειδοποιήσεις για την υγεία σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Όλος ο πληθυσμός είναι πολύ πιθανόν να επηρεαστεί.
  300+ Επικίνδυνος Προειδοποίηση για την υγεία: Όλοι μπορεί να έχουν πιο σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία

  Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ποιότητα του αέρα και τη ρύπανση, ανατρέξτε στο θέμα της wikipedia για την ποιότητα του αέρα ή στον οδηγό airnow για την ποιότητα του αέρα και την υγεία σας .

  Για πολύ χρήσιμες συμβουλές υγείας του γιατρού του Πεκίνου Richard Saint Cyr MD, ανατρέξτε στο ιστολόγιο www.myhealthbeijing.com .


  Ειδοποίηση χρήσης: Όλα τα δεδομένα για την ποιότητα του αέρα δεν έχουν εγκριθεί κατά τη στιγμή της δημοσίευσης και, λόγω της διασφάλισης της ποιότητας, τα δεδομένα αυτά μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση ανά πάσα στιγμή. Το έργο Παγκόσμιο Δείκτη Ποιότητας του Αερίου έχει ασκήσει όλες τις εύλογες δεξιότητες και φροντίδα κατά την κατάρτιση του περιεχομένου αυτών των πληροφοριών και σε καμία περίπτωση το Ομάδα Παγκόσμιας Ποιότητας Αέριας Ποιότητας ή οι αντιπρόσωποί της είναι υπεύθυνοι για συμβόλαιο, αδικοπραξία ή άλλως για τυχόν απώλειες, τραυματισμούς ή ζημίες που προκύπτουν άμεσα ή έμμεσα από την παροχή αυτών των δεδομένων.  Settings


  Language Settings:


  Temperature unit:
  Celcius