Windows Mobile Application now available from the Microsoft App-Store

Posted on July 21st 2014
Share: aqicn.org/faq/2014-07-21/windows-mobile-application-now-available-from-the-microsoft-app-store

The Windows Mobile 8 phone application is now available for download from the Microsoft Application Store: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/asia-air-quality/f3828278-b7a9-4e5f-9936-95a2e9b2db18


Compared to the Android application, you will not only enjoy the Air Quality Live Tile, but also some new cool features:

Air Quality:

 • Past 24 hours visual graph available for PM2.5, PM10 and Ozone, as well as Sulphur Dioxide, Nitrogen Dioxide and Carbone Monoxyde
 • Past 24 hours Weather information available for the temperature, humiday and wind ,as well as wind.
 • Weather forecast for the day (provided by Yahoo Weather).

Geolocation:

 • You can, from the city selection menu, search for the closest station to your location (similar to nearest).
 • You can also let the applicatoin continously check the neatest monitoring station data, by enabling the option 'Automatically select the nearest monitoring station' from the settings tab.
 • So you can travel everywhere in the word, and the application will always find the nearest air quality monitoring data from the 5000 stations worldwide.

--

In case you have problem to access the Store, you can directly download the ".xap" file from our server at this link https://aqicn.org/gadget/winmo/?xap

--

If you have never tried a Windows Mobile phone, then have a look at the outstanding Nokia Lumia 930 with its 20MPix PureView Camera and Full HD display.


Click here to see all the FAQ entries
 • Nitrogen Dioxyde (NO2) in our atmosphere
 • Ozone AQI Scale update
 • Kriging Interpolation

 • Read or publish comments (they rely on Disqus)

  Về phương pháp đo chất lượng không khí và mức độ ô nhiễm:

  Về các thang đo chất lượng không khí

  -Giá trị chỉ số chất lượng không khí (AQI)Mức độ ảnh hưởng sức khỏe
  0 - 50TốtChất lượng không khí được xem là đạt tiêu chuẩn, và ô nhiễm không khí coi như không hoặc gây rất ít nguy hiểm
  51 -100Trung bìnhChất lượng không khí ở mức chấp nhận được; tuy nhiên, một số chất gây ô nhiễm có thể ảnh hưởng tới sức khỏe của một số ít những người nhạy cảm với không khí bị ô nhiễm.
  101-150Không tốt cho người nhạy cảmNhóm người nhạy cảm có thể chịu ảnh hưởng sức khỏe. Số đông không có nguy cơ bị tác động.
  151-200Có hại cho sức khỏeMỗi người đều có thể sẽ chịu tác động đến sức khỏe; nhóm người nhạy cảm có thể bị ảnh hưởng nghiêm trọng hơn.
  201-300Rất có hại cho sức khỏeCảnh báo nguy hại sức khỏe nghiêm trọng. Đa số mọi người đều bị ảnh hưởng.
  300+Nguy hiểmCảnh báo sức khỏe: tất cả mọi người có thể chịu tác động nghiêm trọng đến sức khỏe

  Để biết thêm về ô nhiễm và chất lượng không khí , xem wikipedia chất lượng không khí đang đề hoặc hướng dẫn về chất lượng không khí và sức khỏe của bạn .

  Để biết những lời khuyên về sức khỏe rất hữu ích của bác sĩ y khoa Richard Saint Cyr ở Bắc Kinh, xem www.myhealthbeijing.com blog.


  Thông báo sử dụng: Tất cả dữ liệu chất lượng không khí không được xác thực tại thời điểm công bố. Nhằm đảm bảo chất lượng, những dữ liệu này có thể được cập nhập mà không cần thông báo trước. Nhóm dự án Chỉ số chất lượng không khí toàn cầu đã thực hiện tất cả yêu cầu cần thiết trong việc biên soạn các thông tin này. Nhóm dự án hoặc các bên liên quan sẽ không chịu trách nhiệm về bất kỳ tổn thất, thương tích hoặc thiệt hại nào phát sinh trực tiếp hoặc gián tiếp từ việc cung cấp những dữ liệu này trong bất kỳ trường hợp nào.  Cài đặt


  Cài đặt ngôn ngữ:


  Temperature unit:
  Celcius