Serviciul de validare a calității datelor pentru senzori AirNet
Abbeyleix District Hospital, Abbeyleix ED, Ireland

Bun venit la serviciul AirNet Sensor Data Quality Validation.

Station: Abbeyleix District Hospital, Abbeyleix ED, Ireland also known as "Citizen Science project sensor.community 47984" situat la "Knocknamoe, Abbeyleix ED, The Municipal District of Portlaoise, County Laois, Leinster, R32 A006, Ireland".

Explicații

Pe primul grafic de mai jos (etichetat „zonă de încredere a citirilor datelor”), linia roșie reprezintă citirile orare de la senzor, în timp ce linia verde reprezintă mediana citirilor orare ale stației vecine.

Zona completată cu verde reprezintă zona de încredere, echivalentă cu de 3 ori abaterea standard a stațiilor vecine.

De fiecare dată când citirea orară a stației depășește zona de încredere, se consideră că stația produce o citire anormală.

Cu cât diferența dintre citirea orară și zona de încredere este mai mare, cu atât este mai probabil ca stația să fie considerată ca producând date nevalide.

Formula este definită astfel:

\( P = \sum_i ({{v_i - median_i \over {stddev_i }}>5?1:0}) / n \) , \( D = \sqrt {\sum_i {{v_i - median_i \over {stddev_i }}} / n} \)
P=probability, D=distance and W=P*D

unde „i” este repetat pentru datele din ultimele 3 zile și „n” este numărul de mostre din ultimele 3 zile (cel mai probabil n = 24*3).

Dacă W>30, stația este dezactivată automat.

Arată-mi datele

Alte intrebari

Dacă aveți întrebări sau comentarii, trimiteți-ne un mesaj folosind formularul de mai jos:

Măsurați calitatea aerului din cartierul dvs
Participați cu propria dumneavoastră stație de monitorizare a calității aerului

Monitorul de calitate a aerului GAIA folosește senzori laser de particule pentru a măsura în timp real poluarea cu particule PM2,5 și PM10, care este unul dintre cei mai dăunători poluanți ai aerului.

Este foarte ușor de configurat: necesită doar un punct de acces WIFI și o sursă de alimentare compatibilă cu USB. Odată conectat, nivelurile de poluare a aerului în timp real sunt disponibile instantaneu pe hărțile noastre.

Stația vine împreună cu cabluri de alimentare rezistente la apă de 10 metri, o sursă de alimentare, echipamente de montare și un panou solar opțional.

Despre măsurarea calității aerului și a poluării:

Despre nivelurile de calitate a aerului

- Valorile indicelui de calitate a aerului (AQI).Niveluri de îngrijorare pentru sănătate
0 - 50 Bun Calitatea aerului este considerată satisfăcătoare, iar poluarea aerului prezintă un risc mic sau deloc
51 -100 Moderat Calitatea aerului este acceptabilă; cu toate acestea, pentru anumiți poluanți poate exista o îngrijorare moderată de sănătate pentru un număr foarte mic de persoane care sunt neobișnuit de sensibile la poluarea aerului.
101-150 Nesănătos pentru grupurile sensibile Membrii grupurilor sensibile pot avea efecte asupra sănătății. Este puțin probabil ca publicul larg să fie afectat.
151-200 Nesănătos Toată lumea poate începe să experimenteze efectele asupra sănătății; membrii grupurilor sensibile pot avea efecte mai grave asupra sănătății
201-300 Foarte Nesănătoasă Avertismente de sănătate privind situațiile de urgență. Întreaga populație este mai probabil să fie afectată.
300+ Riscant Alertă de sănătate: toată lumea poate avea efecte mai grave asupra sănătății

Pentru a afla mai multe despre calitatea aerului și poluare, consultați subiectul wikipedia pentru calitatea aerului sau ghidul airnow despre calitatea aerului și sănătatea dvs.

Pentru sfaturi foarte utile de sănătate ale medicului doctor Richard Saint Cyr din Beijing, consultați blogul www.myhealthbeijing.com .


Notificare privind utilizarea: Toate datele privind calitatea aerului sunt nevalide la momentul publicării și, datorită asigurării calității, aceste date pot fi modificate, fără notificare, în orice moment. Proiectul Index al calității aerului mondial a exercitat toate competențele și îngrijirea rezonabilă în compilarea conținutului acestor informații și în nici un caz Echipa de proiect pentru indexul calității aerului sau agenții săi sunt răspunzători în contract, delictuală sau în alt mod pentru orice pierdere, vătămare sau daună care rezultă direct sau indirect din furnizarea acestor date.Settings


Language Settings:


Temperature unit:
Celcius