Platforma de date deschise pentru calitatea aerului
Formular de solicitare API Token

Mai întâi confirmați că sunteți de acord cu termenii și condițiile
Sunt de acord cu Termenii și condițiile
Apoi completați adresa de e-mail și numele dvs

--

Vă interesează să vă monitorizați calitatea aerului?

Monitorul de calitate a aerului GAIA folosește senzori laser de particule pentru a măsura în timp real poluarea cu particule PM2,5 și PM10, care este unul dintre cei mai dăunători poluanți ai aerului.

Este foarte ușor de configurat: necesită doar un punct de acces WIFI și o sursă de alimentare compatibilă cu USB. Odată conectat, nivelurile de poluare a aerului în timp real sunt disponibile instantaneu pe hărțile noastre.

Stația vine împreună cu cabluri de alimentare rezistente la apă de 10 metri, o sursă de alimentare, echipamente de montare și un panou solar opțional.

Termenul serviciului

Utilizarea API-ului programatic este supusă unei politici de „ utilizare acceptabilă ”:

Utilizare API

 • Toate API-urile sunt oferite gratuit.
 • Pentru accesarea API-ului trebuie utilizată o cheie validă.
 • Toate API-urile sunt supuse cotei.

Cota implicită este de 1.000 (o mie) de solicitări pe secundă.
(Da, este mult și asta datorită sprijinului colegilor noștri de la UNEP ).

Utilizarea de date

 • Datele nu pot fi vândute sau incluse în pachetele vândute.
 • Datele nu pot fi utilizate în aplicații sau servicii plătite.
 • Datele nu pot fi redistribuite ca date stocate în cache sau arhivate.

(unde datele se referă la datele obținute din API-uri)
Pentru datele istorice, verificați pagina platformei de date .

Utilizarea aplicației

 • Atribuirea către Proiectul World Air Quality Index, precum și EPA de origine este obligatorie.
 • Utilizarea publică de către corporațiile cu scop lucrativ necesită acord explicit cu echipa World Air Quality Index.
 • Utilizarea publică de către organizațiile non-profit necesită o notificare prealabilă (prin e-mail) către echipa World Air Quality Index.

(unde aplicația se referă la orice aplicație, servicii care utilizează datele menționate mai sus)


--

Dacă politica de mai sus nu vă satisface nevoile sau dacă aveți nevoie de o cotă mai mare, atunci vă rugăm să ne contactați mai întâi.

Vă rugăm să rețineți că ne rezervăm dreptul de a modifica termenul de serviciu în orice moment și fără notificare prealabilă.

garanție

Au fost luate toate măsurile rezonabile pentru a asigura calitatea și acuratețea Datelor furnizate de API-urile de mai sus. In orice caz:

 • Nu oferim garanții, exprese sau implicite, și nici nu ne asumăm nicio răspundere legală sau responsabilitate pentru acuratețea, corectitudinea, caracterul complet al informațiilor.
 • Nu ne asumăm nicio răspundere legală sau responsabilitate pentru orice daune sau pierderi care pot rezulta direct sau indirect din orice informație conținută pe acest site web sau din orice acțiuni întreprinse ca urmare a conținutului acestui site web;

Despre măsurarea calității aerului și a poluării:

Despre nivelurile de calitate a aerului

- Valorile indicelui de calitate a aerului (AQI).Niveluri de îngrijorare pentru sănătate
0 - 50 Bun Calitatea aerului este considerată satisfăcătoare, iar poluarea aerului prezintă un risc mic sau deloc
51 -100 Moderat Calitatea aerului este acceptabilă; cu toate acestea, pentru anumiți poluanți poate exista o îngrijorare moderată de sănătate pentru un număr foarte mic de persoane care sunt neobișnuit de sensibile la poluarea aerului.
101-150 Nesănătos pentru grupurile sensibile Membrii grupurilor sensibile pot avea efecte asupra sănătății. Este puțin probabil ca publicul larg să fie afectat.
151-200 Nesănătos Toată lumea poate începe să experimenteze efectele asupra sănătății; membrii grupurilor sensibile pot avea efecte mai grave asupra sănătății
201-300 Foarte Nesănătoasă Avertismente de sănătate privind situațiile de urgență. Întreaga populație este mai probabil să fie afectată.
300+ Riscant Alertă de sănătate: toată lumea poate avea efecte mai grave asupra sănătății

Pentru a afla mai multe despre calitatea aerului și poluare, consultați subiectul wikipedia pentru calitatea aerului sau ghidul airnow despre calitatea aerului și sănătatea dvs.

Pentru sfaturi foarte utile de sănătate ale medicului doctor Richard Saint Cyr din Beijing, consultați blogul www.myhealthbeijing.com .


Notificare privind utilizarea: Toate datele privind calitatea aerului sunt nevalide la momentul publicării și, datorită asigurării calității, aceste date pot fi modificate, fără notificare, în orice moment. Proiectul Index al calității aerului mondial a exercitat toate competențele și îngrijirea rezonabilă în compilarea conținutului acestor informații și în nici un caz Echipa de proiect pentru indexul calității aerului sau agenții săi sunt răspunzători în contract, delictuală sau în alt mod pentru orice pierdere, vătămare sau daună care rezultă direct sau indirect din furnizarea acestor date.Settings


Language Settings:


Temperature unit:
Celcius