Qujiang Cultural Industry Group, Xian légszennyezettsége: Valós idejű levegőminőségi index (AQI)


Qujiang Cultural Industry Group, Xian AQI: Qujiang Cultural Industry Group, Xian valós idejű levegőminőségi indexe (AQI).
107
Egészségtelen
az érzékeny csoportok számára
Updated on Monday 2:00
hőfok: 16°C
jelenlegielmúlt 2 napminmax
PM2.5 AQI
107Qujiang Cultural Industry Group, Xian PM25 (PM2.5 (Small particulate matter)) measured by Xi an Environmental Protection Agency (西安市环境保护局).
Values are converted to the US EPA AQI standard.107173
PM10 AQI
87Qujiang Cultural Industry Group, Xian PM10 (PM10 (Respirable particulate matter)) measured by Xi an Environmental Protection Agency (西安市环境保护局).
Values are converted to the US EPA AQI standard.87182
NO2 AQI
27Qujiang Cultural Industry Group, Xian NO2 (Nitrogen Dioxide) measured by Xi an Environmental Protection Agency (西安市环境保护局).
Values are converted to the US EPA AQI standard.1046
SO2 AQI
2Qujiang Cultural Industry Group, Xian SO2 (Sulphur Dioxide) measured by Xi an Environmental Protection Agency (西安市环境保护局).
Values are converted to the US EPA AQI standard.24
CO AQI
4Qujiang Cultural Industry Group, Xian CO (Carbon Monoxide) measured by Xi an Environmental Protection Agency (西安市环境保护局).
Values are converted to the US EPA AQI standard.47
Temp
16Qujiang Cultural Industry Group, Xian t (temperature) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).1327
Pressure
1009Qujiang Cultural Industry Group, Xian p (pressure) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).10071013
Humidity
82Qujiang Cultural Industry Group, Xian h (humidity) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).3493
Wind
1Qujiang Cultural Industry Group, Xian w (wind) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).13

Ossza meg: “Mennyire szennyezett ma a levegő? Tekintse meg a valós idejű légszennyezettségi térképet több mint 100 országra vonatkozóan.
https://aqicn.org/here/hu/
Share: “Qujiang Cultural Industry Group, Xian légszennyezettsége: Valós idejű levegőminőségi index (AQI)

Más várost keresel?Mérje meg a levegő minőségét a környezetében
Vegyen részt saját levegőminőség-figyelő állomásával

A GAIA levegőminőség-figyelő lézeres részecske-érzékelőket használ a PM2,5 és PM10 részecskeszennyezés valós idejű mérésére, amely az egyik legkárosabb légszennyező anyag.

Beállítása nagyon egyszerű: csak WIFI hozzáférési pontra és USB-kompatibilis tápegységre van szükség. Miután csatlakoztatta, a valós idejű légszennyezettségi szintjei azonnal elérhetők a térképeinken.

Az állomás 10 méteres vízálló tápkábelekkel, tápegységgel, szerelési eszközökkel és opcionális napkollektorral érkezik.

Levegőminőségi múltbeli adatok


Levegőminőségi rangsor országonként

Töltse le a valós idejű levegőminőség-index widgetet:


iPhone & iPad
Android
Windows Phone
Windows PC
Google Chrome
Firefox
Wordpress
Cloud API


További levegőminőséggel kapcsolatos termékeket keres?A levegőminőség és szennyezettség méréséről:

A levegőminőségi szintekről

-Levegőminőségi index (AQI) értékekAz egészségügyi aggályok szintjei
0 - 50A levegő minősége kielégítőnek tekinthető, és a levegőszennyezés kevés vagy semmilyen kockázatot jelent
51 -100MérsékeltA levegő minősége elfogadható; egyes szennyező anyagok esetében azonban mérsékelten aggodalomra adhat okot olyan kevés ember számára, akik szokatlanul érzékenyek a levegőszennyezésre.
101-150Egészségtelen az érzékeny csoportok számáraAz érzékeny csoporttagok egészségügyi hatásokat tapasztalhatnak. A nagyközönséget valószínűleg nem érinti.
151-200EgészségtelenA teljes lakosság érzékeli az egészségre gyakorolt hatásokat; az érzékeny csoportok tagjai komolyabb tüneteket tapasztalhatnak
201-300Nagyon egészségtelenEgészségügyi figyelmeztetések vészhelyzet esetén. Az egész lakosság nagyobb valószínűséggel érinti.
300+VeszélyesEgészségügyi figyelmeztetés: mindenki súlyos egészségügyi hatásokat tapasztalhat

Ha többet szeretne megtudni a levegőminőségről és a szennyezésről, tekintse meg a Wikipédia Levegőminőség témakörét vagy az airnow Levegőminőség és egészsége című útmutatóját .

A pekingi orvos, Richard Saint Cyr MD nagyon hasznos egészségügyi tanácsaiért tekintse meg a www.myhealthbeijing.com blogot.


Használati közlemény: Az összes levegőminőségre vonatkozó adat érvénytelenítése a közzététel időpontjában, és a minőségbiztosítás miatt ezek az adatok bármikor előzetes értesítés nélkül módosíthatók. A Világ levegőminőségi mutatója projekt minden ésszerű ismeretet és gondosságot gyakorolt ezen információk tartalmának összeállításában, és semmilyen körülmények között nem fogja a Világ levegőminőségi mutatója a projektcsapat vagy ügynökei felelősséggel tartoznak az adatok átadásából közvetlenül vagy közvetve okozott veszteségekért, sérülésekért vagy károkért szerződésben, kártérítésben vagy egyéb módon.Settings


Language Settings:


Temperature unit:
Celcius