Seattle Air Quality Forecast

Acțiune: aqicn.org/forecast/seattle/ro/
Other Cities

Analiza detaliată a prognozei este disponibilă și pentru alte orașe:

Sau selectați oricare dintre acele orașe:

Beijing, Shanghai, Chengdu, Shenyang, Shenzhen, Guangzhou, Qingdao, Xian, Tianjin, Saitama, Kyoto, Osaka, Seoul, Busan, Bogota, Delhi, Jakarta, Ulaanbaatar, Hanoi, Chennai, Kolkata, Mumbai, Hyderabad, Santiago, Lima, Saopaulo, Quito, Singapore, Kuala-lumpur, Ipoh, Perai, Miri, New York, Chicago, Boston, Atlanta

Pentru alte orașe, țări sau poluanți, vă rugăm să consultați hărțile de prognoză a calității aerului din lume:

https://waqi.info/forecast/ro/

Harta prognozei

Prognoza orasului

Comparație de modele

Această secțiune este experimentală. Oferă comparația pentru predicție pentru mai multe modele individuale de prognoză

Pentru o listă completă a tuturor modelelor de prognoză a calității aerului care sunt analizoare, consultați pagina modelelor de prognoză: https://aqicn.org/forecast/models/

Analiza Prognozei

Cât de precise sunt prognozele?

Verificați graficele de corelație de mai jos pentru PM 2,5 , PM 10 și ozon pentru ultimele 30 de zile.

(Rețineți că toate valorile se bazează pe AQI și că este utilizat un prag maxim de AQI 300).


Past month PM2.5 AQI short-term forecast analysis.

În graficul de mai sus, prognoza este data este prognoza cu o zi înainte (adică prognoza calculată astăzi pentru mâine).

Modele de prognoză pentru calitatea aerului

Există multe modele de prognoză, pentru diferite regiuni ale globului - mai jos sunt câteva dintre ele.

Doar faceți clic pe oricare dintre ele pentru a vedea harta animată pentru modelul dat.

Pentru o listă completă a tuturor modelelor de prognoză a calității aerului care sunt analizoare, consultați pagina modelelor de prognoză: https://aqicn.org/forecast/models/Vă rugăm să rețineți că toate analizele de mai sus sunt efectuate pe bugetul propriu al proiectului World Air Quality Index (WAQI).

Nu am primit subvenții de la niciuna dintre intuițiile care publică modele de prognoză pentru calitatea aerului.Îmbunătățiri viitoare

Este nevoie de cooperare!

Este nevoie de ajutor pentru a menține actualizat inventarul de modele de prognoză a calității aerului la nivel mondial.

 • Cunoașteți vreun model care nu este listat mai jos, dar pentru care sunt disponibile date în grilă?
 • Cunoașteți soluții mai bune de analiză a preciziei care ar trebui folosite aici?
 • Ați făcut o cercetare similară și doriți să o publicați aici?
 • Dacă da, trimite-ne un mesaj de pe pagina de contribuție și te vom contacta cât mai curând!

  Sursele modelului de prognoză

  Predicția de mai sus se bazează pe metamodel compozit, calculat folosind mai multe sisteme de prognoză a calității aerului (AQFS):

  Harta de mai sus se bazează pe modelarea la nivel de suprafață PM 2.5 , iar culorile respectă standardul US EPA AQI .

  Disclaimer

  Acest model de prognoză și toate AQFS pe care se bazează sunt produse de cercetare menite să ofere informații legate de prognoza calității aerului. Au fost luate toate măsurile rezonabile pentru a asigura calitatea și acuratețea acestuia. In orice caz:

  • Nu oferim garanții, exprese sau implicite, și nici nu ne asumăm nicio răspundere legală sau responsabilitate pentru acuratețea, corectitudinea, caracterul complet al informațiilor.
  • Nu ne asumăm nicio răspundere legală sau responsabilitate pentru orice daune sau pierderi care pot rezulta direct sau indirect din orice informație conținută pe acest site web sau din orice acțiuni întreprinse ca urmare a conținutului acestui site web;
  • Putem schimba, șterge, adăuga sau modifica în alt mod informațiile conținute pe acest site fără notificare

  Pentru mai multe informații despre conceptele de bază ale prognozei calității aerului (sau modelarea dispersiei atmosferice), consultați articolul despre un studiu vizual al impactului vântului al concentrației de PM 2,5 .

  Despre măsurarea calității aerului și a poluării:

  Despre nivelurile de calitate a aerului

  - Valorile indicelui de calitate a aerului (AQI).Niveluri de îngrijorare pentru sănătate
  0 - 50 Bun Calitatea aerului este considerată satisfăcătoare, iar poluarea aerului prezintă un risc mic sau deloc
  51 -100 Moderat Calitatea aerului este acceptabilă; cu toate acestea, pentru anumiți poluanți poate exista o îngrijorare moderată de sănătate pentru un număr foarte mic de persoane care sunt neobișnuit de sensibile la poluarea aerului.
  101-150 Nesănătos pentru grupurile sensibile Membrii grupurilor sensibile pot avea efecte asupra sănătății. Este puțin probabil ca publicul larg să fie afectat.
  151-200 Nesănătos Toată lumea poate începe să experimenteze efectele asupra sănătății; membrii grupurilor sensibile pot avea efecte mai grave asupra sănătății
  201-300 Foarte Nesănătoasă Avertismente de sănătate privind situațiile de urgență. Întreaga populație este mai probabil să fie afectată.
  300+ Riscant Alertă de sănătate: toată lumea poate avea efecte mai grave asupra sănătății

  Pentru a afla mai multe despre calitatea aerului și poluare, consultați subiectul wikipedia pentru calitatea aerului sau ghidul airnow despre calitatea aerului și sănătatea dvs.

  Pentru sfaturi foarte utile de sănătate ale medicului doctor Richard Saint Cyr din Beijing, consultați blogul www.myhealthbeijing.com .


  Notificare privind utilizarea: Toate datele privind calitatea aerului sunt nevalide la momentul publicării și, datorită asigurării calității, aceste date pot fi modificate, fără notificare, în orice moment. Proiectul Index al calității aerului mondial a exercitat toate competențele și îngrijirea rezonabilă în compilarea conținutului acestor informații și în nici un caz Echipa de proiect pentru indexul calității aerului sau agenții săi sunt răspunzători în contract, delictuală sau în alt mod pentru orice pierdere, vătămare sau daună care rezultă direct sau indirect din furnizarea acestor date.  Settings


  Language Settings:


  Temperature unit:
  Celcius