Table View-NAQI, City of Cape Town légszennyezettsége: Valós idejű levegőminőségi index (AQI)


Table View-NAQI, City of Cape Town AQI: Table View-NAQI, City of Cape Town valós idejű levegőminőségi indexe (AQI).
1
Updated on Friday 7:00
Elsődleges szennyező: o3
jelenlegielmúlt 2 napminmax
O3 AQI
1Table View-NAQI, City of Cape Town, South Africa O3 (Ozone)  measured by South African Air Quality Information System - SAAQIS.
Values are converted to the US EPA AQI standard.121
NO2 AQI
5Table View-NAQI, City of Cape Town, South Africa NO2 (Nitrogen Dioxide)  measured by South African Air Quality Information System - SAAQIS.
Values are converted to the US EPA AQI standard.210
SO2 AQI
0Table View-NAQI, City of Cape Town, South Africa SO2 (Sulphur Dioxide)  measured by South African Air Quality Information System - SAAQIS.
Values are converted to the US EPA AQI standard.064
Időjárási információk
Temp
11Table View-NAQI, City of Cape Town, South Africa  t (temperature)  measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).1117
Pressure
1015Table View-NAQI, City of Cape Town, South Africa  p (pressure)  measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).10151019
Humidity
84Table View-NAQI, City of Cape Town, South Africa  h (humidity)  measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).8384

Ossza meg: “Mennyire szennyezett ma a levegő? Tekintse meg a valós idejű légszennyezettségi térképet több mint 100 országra vonatkozóan.
https://aqicn.org/here/hu/
Share: “Table View-NAQI, City of Cape Town, South Africa levegőminősége - on Friday, Apr 19th 2024, 07:00 am

Air Quality Data provided by the South African Air Quality Information System - SAAQIS (saaqis.environment.gov.za)

Más várost keresel?Mérje meg a levegő minőségét a környezetében
Vegyen részt saját levegőminőség-figyelő állomásával

A GAIA levegőminőség-figyelő lézeres részecske-érzékelőket használ a PM2,5 és PM10 részecskeszennyezés valós idejű mérésére, amely az egyik legkárosabb légszennyező anyag.

Beállítása nagyon egyszerű: csak WIFI hozzáférési pontra és USB-kompatibilis tápegységre van szükség. Miután csatlakoztatta, a valós idejű légszennyezettségi szintjei azonnal elérhetők a térképeinken.

Az állomás 10 méteres vízálló tápkábelekkel, tápegységgel, szerelési eszközökkel és opcionális napkollektorral érkezik.

Levegőminőségi múltbeli adatok


Levegőminőségi rangsor országonként

Töltse le a valós idejű levegőminőség-index widgetet:


iPhone & iPad
Android
Windows Phone
Windows PC
Google Chrome
Firefox
Wordpress
Cloud API


További levegőminőséggel kapcsolatos termékeket keres?A levegőminőség és szennyezettség méréséről:

A levegőminőségi szintekről

-Levegőminőségi index (AQI) értékekAz egészségügyi aggályok szintjei
0 - 50A levegő minősége kielégítőnek tekinthető, és a levegőszennyezés kevés vagy semmilyen kockázatot jelent
51 -100MérsékeltA levegő minősége elfogadható; egyes szennyező anyagok esetében azonban mérsékelten aggodalomra adhat okot olyan kevés ember számára, akik szokatlanul érzékenyek a levegőszennyezésre.
101-150Egészségtelen az érzékeny csoportok számáraAz érzékeny csoporttagok egészségügyi hatásokat tapasztalhatnak. A nagyközönséget valószínűleg nem érinti.
151-200EgészségtelenA teljes lakosság érzékeli az egészségre gyakorolt hatásokat; az érzékeny csoportok tagjai komolyabb tüneteket tapasztalhatnak
201-300Nagyon egészségtelenEgészségügyi figyelmeztetések vészhelyzet esetén. Az egész lakosság nagyobb valószínűséggel érinti.
300+VeszélyesEgészségügyi figyelmeztetés: mindenki súlyos egészségügyi hatásokat tapasztalhat

Ha többet szeretne megtudni a levegőminőségről és a szennyezésről, tekintse meg a Wikipédia Levegőminőség témakörét vagy az airnow Levegőminőség és egészsége című útmutatóját .

A pekingi orvos, Richard Saint Cyr MD nagyon hasznos egészségügyi tanácsaiért tekintse meg a www.myhealthbeijing.com blogot.


Használati közlemény: Az összes levegőminőségre vonatkozó adat érvénytelenítése a közzététel időpontjában, és a minőségbiztosítás miatt ezek az adatok bármikor előzetes értesítés nélkül módosíthatók. A Világ levegőminőségi mutatója projekt minden ésszerű ismeretet és gondosságot gyakorolt ezen információk tartalmának összeállításában, és semmilyen körülmények között nem fogja a Világ levegőminőségi mutatója a projektcsapat vagy ügynökei felelősséggel tartoznak az adatok átadásából közvetlenül vagy közvetve okozott veszteségekért, sérülésekért vagy károkért szerződésben, kártérítésben vagy egyéb módon.Settings


Language Settings:


Temperature unit:
Celcius