Poluarea aerului din Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo: indicele calității aerului (AQI) în timp real


AQI-ul lui Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo: Indicele calității aerului (AQI) în timp real al lui Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo.
25
Bun
Updated on Monday 10:00
temperatura: 28°C
actualultimele 2 zileminmax
PM2.5 AQI
25Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico PM25 (PM2.5 (Small particulate matter)) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.1355
PM10 AQI
5Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico PM10 (PM10 (Respirable particulate matter)) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.118
O3 AQI
23Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico O3 (Ozone) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.929
NO2 AQI
2Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico NO2 (Nitrogen Dioxide) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.219
SO2 AQI
3Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico SO2 (Sulphur Dioxide) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.13
CO AQI
8Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico CO (Carbon Monoxide) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.714
Temp
28Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico t (temperature) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).2330
Pressure
1015Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico p (pressure) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).10121015
Humidity
94Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico h (humidity) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).74100
Wind
3Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico w (wind) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).38

Acțiune: “Cât de poluat este aerul astăzi? Consultați harta în timp real a poluării aerului, pentru mai mult de 100 de țări.
https://aqicn.org/here/ro/
Share: “Calitatea aerului din Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico este Bun - on Monday, Jun 24th 2024, 10:00 am

Air Quality Data provided by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático (sinaica.inecc.gob.mx)

Cauți alt oraș?Măsurați calitatea aerului din cartierul dvs
Participați cu propria dumneavoastră stație de monitorizare a calității aerului

Monitorul de calitate a aerului GAIA folosește senzori laser de particule pentru a măsura în timp real poluarea cu particule PM2,5 și PM10, care este unul dintre cei mai dăunători poluanți ai aerului.

Este foarte ușor de configurat: necesită doar un punct de acces WIFI și o sursă de alimentare compatibilă cu USB. Odată conectat, nivelurile de poluare a aerului în timp real sunt disponibile instantaneu pe hărțile noastre.

Stația vine împreună cu cabluri de alimentare rezistente la apă de 10 metri, o sursă de alimentare, echipamente de montare și un panou solar opțional.

Date istorice privind calitatea aerului


Clasamentul calității aerului în funcție de țară

Descărcați widgetul în timp real pentru indicele calității aerului pentru:


iPhone & iPad
Android
Windows Phone
Windows PC
Google Chrome
Firefox
Wordpress
Cloud API


Căutați mai multe produse legate de calitatea aerului?Despre măsurarea calității aerului și a poluării:

Despre nivelurile de calitate a aerului

-Valorile indicelui de calitate a aerului (AQI).Niveluri de îngrijorare pentru sănătate
0 - 50BunCalitatea aerului este considerată satisfăcătoare, iar poluarea aerului prezintă un risc mic sau deloc
51 -100ModeratCalitatea aerului este acceptabilă; cu toate acestea, pentru anumiți poluanți poate exista o îngrijorare moderată de sănătate pentru un număr foarte mic de persoane care sunt neobișnuit de sensibile la poluarea aerului.
101-150Nesănătos pentru grupurile sensibileMembrii grupurilor sensibile pot avea efecte asupra sănătății. Este puțin probabil ca publicul larg să fie afectat.
151-200NesănătosToată lumea poate începe să experimenteze efectele asupra sănătății; membrii grupurilor sensibile pot avea efecte mai grave asupra sănătății
201-300Foarte NesănătoasăAvertismente de sănătate privind situațiile de urgență. Întreaga populație este mai probabil să fie afectată.
300+RiscantAlertă de sănătate: toată lumea poate avea efecte mai grave asupra sănătății

Pentru a afla mai multe despre calitatea aerului și poluare, consultați subiectul wikipedia pentru calitatea aerului sau ghidul airnow despre calitatea aerului și sănătatea dvs.

Pentru sfaturi foarte utile de sănătate ale medicului doctor Richard Saint Cyr din Beijing, consultați blogul www.myhealthbeijing.com .


Notificare privind utilizarea: Toate datele privind calitatea aerului sunt nevalide la momentul publicării și, datorită asigurării calității, aceste date pot fi modificate, fără notificare, în orice moment. Proiectul Index al calității aerului mondial a exercitat toate competențele și îngrijirea rezonabilă în compilarea conținutului acestor informații și în nici un caz Echipa de proiect pentru indexul calității aerului sau agenții săi sunt răspunzători în contract, delictuală sau în alt mod pentru orice pierdere, vătămare sau daună care rezultă direct sau indirect din furnizarea acestor date.Settings


Language Settings:


Temperature unit:
Celcius