Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo légszennyezettsége: Valós idejű levegőminőségi index (AQI)


Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo AQI: Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo valós idejű levegőminőségi indexe (AQI).
30
Updated on Monday 9:00
hőfok: 27°C
jelenlegielmúlt 2 napminmax
PM2.5 AQI
30Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico PM25 (PM2.5 (Small particulate matter)) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.1355
PM10 AQI
6Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico PM10 (PM10 (Respirable particulate matter)) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.118
O3 AQI
18Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico O3 (Ozone) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.929
NO2 AQI
8Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico NO2 (Nitrogen Dioxide) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.219
SO2 AQI
3Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico SO2 (Sulphur Dioxide) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.13
CO AQI
10Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico CO (Carbon Monoxide) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.714
Temp
27Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico t (temperature) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).2330
Pressure
1014Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico p (pressure) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).10121015
Humidity
94Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico h (humidity) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).74100
Wind
5Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico w (wind) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).39

Ossza meg: “Mennyire szennyezett ma a levegő? Tekintse meg a valós idejű légszennyezettségi térképet több mint 100 országra vonatkozóan.
https://aqicn.org/here/hu/
Share: “Estación de Bomberos de Cd. Sahagún, Tepeapulco, Hidalgo, Mexico levegőminősége - on Monday, Jun 24th 2024, 09:00 am

Air Quality Data provided by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático (sinaica.inecc.gob.mx)

Más várost keresel?Mérje meg a levegő minőségét a környezetében
Vegyen részt saját levegőminőség-figyelő állomásával

A GAIA levegőminőség-figyelő lézeres részecske-érzékelőket használ a PM2,5 és PM10 részecskeszennyezés valós idejű mérésére, amely az egyik legkárosabb légszennyező anyag.

Beállítása nagyon egyszerű: csak WIFI hozzáférési pontra és USB-kompatibilis tápegységre van szükség. Miután csatlakoztatta, a valós idejű légszennyezettségi szintjei azonnal elérhetők a térképeinken.

Az állomás 10 méteres vízálló tápkábelekkel, tápegységgel, szerelési eszközökkel és opcionális napkollektorral érkezik.

Levegőminőségi múltbeli adatok


Levegőminőségi rangsor országonként

Töltse le a valós idejű levegőminőség-index widgetet:


iPhone & iPad
Android
Windows Phone
Windows PC
Google Chrome
Firefox
Wordpress
Cloud API


További levegőminőséggel kapcsolatos termékeket keres?A levegőminőség és szennyezettség méréséről:

A levegőminőségi szintekről

-Levegőminőségi index (AQI) értékekAz egészségügyi aggályok szintjei
0 - 50A levegő minősége kielégítőnek tekinthető, és a levegőszennyezés kevés vagy semmilyen kockázatot jelent
51 -100MérsékeltA levegő minősége elfogadható; egyes szennyező anyagok esetében azonban mérsékelten aggodalomra adhat okot olyan kevés ember számára, akik szokatlanul érzékenyek a levegőszennyezésre.
101-150Egészségtelen az érzékeny csoportok számáraAz érzékeny csoporttagok egészségügyi hatásokat tapasztalhatnak. A nagyközönséget valószínűleg nem érinti.
151-200EgészségtelenA teljes lakosság érzékeli az egészségre gyakorolt hatásokat; az érzékeny csoportok tagjai komolyabb tüneteket tapasztalhatnak
201-300Nagyon egészségtelenEgészségügyi figyelmeztetések vészhelyzet esetén. Az egész lakosság nagyobb valószínűséggel érinti.
300+VeszélyesEgészségügyi figyelmeztetés: mindenki súlyos egészségügyi hatásokat tapasztalhat

Ha többet szeretne megtudni a levegőminőségről és a szennyezésről, tekintse meg a Wikipédia Levegőminőség témakörét vagy az airnow Levegőminőség és egészsége című útmutatóját .

A pekingi orvos, Richard Saint Cyr MD nagyon hasznos egészségügyi tanácsaiért tekintse meg a www.myhealthbeijing.com blogot.


Használati közlemény: Az összes levegőminőségre vonatkozó adat érvénytelenítése a közzététel időpontjában, és a minőségbiztosítás miatt ezek az adatok bármikor előzetes értesítés nélkül módosíthatók. A Világ levegőminőségi mutatója projekt minden ésszerű ismeretet és gondosságot gyakorolt ezen információk tartalmának összeállításában, és semmilyen körülmények között nem fogja a Világ levegőminőségi mutatója a projektcsapat vagy ügynökei felelősséggel tartoznak az adatok átadásából közvetlenül vagy közvetve okozott veszteségekért, sérülésekért vagy károkért szerződésben, kártérítésben vagy egyéb módon.Settings


Language Settings:


Temperature unit:
Celcius