Fertilizer Factory Living Area, Hohhot légszennyezettsége: Valós idejű levegőminőségi index (AQI)


Fertilizer Factory Living Area, Hohhot AQI: Fertilizer Factory Living Area, Hohhot valós idejű levegőminőségi indexe (AQI).
68
Mérsékelt
Updated on Tuesday 2:00
hőfok: 21°C
jelenlegielmúlt 2 napminmax
PM2.5 AQI
68Fertilizer Factory Living Area, Hohhot PM25 (PM2.5 (Small particulate matter)) measured by China National Urban air quality real-time publishing platform (全国城市空气质量实时发布平台).
Values are converted to the US EPA AQI standard.68191
PM10 AQI
62Fertilizer Factory Living Area, Hohhot PM10 (PM10 (Respirable particulate matter)) measured by China National Urban air quality real-time publishing platform (全国城市空气质量实时发布平台).
Values are converted to the US EPA AQI standard.60182
NO2 AQI
13Fertilizer Factory Living Area, Hohhot NO2 (Nitrogen Dioxide) measured by China National Urban air quality real-time publishing platform (全国城市空气质量实时发布平台).
Values are converted to the US EPA AQI standard.424
SO2 AQI
6Fertilizer Factory Living Area, Hohhot SO2 (Sulphur Dioxide) measured by China National Urban air quality real-time publishing platform (全国城市空气质量实时发布平台).
Values are converted to the US EPA AQI standard.410
CO AQI
6Fertilizer Factory Living Area, Hohhot CO (Carbon Monoxide) measured by China National Urban air quality real-time publishing platform (全国城市空气质量实时发布平台).
Values are converted to the US EPA AQI standard.57
Temp
21Fertilizer Factory Living Area, Hohhot t (temperature) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).1934
Pressure
1004Fertilizer Factory Living Area, Hohhot p (pressure) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).10011005
Humidity
56Fertilizer Factory Living Area, Hohhot h (humidity) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).2482
Wind
3Fertilizer Factory Living Area, Hohhot w (wind) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).16

Ossza meg: “Mennyire szennyezett ma a levegő? Tekintse meg a valós idejű légszennyezettségi térképet több mint 100 országra vonatkozóan.
https://aqicn.org/here/hu/
Share: “Fertilizer Factory Living Area, Hohhot légszennyezettsége: Valós idejű levegőminőségi index (AQI)

Más várost keresel?Mérje meg a levegő minőségét a környezetében
Vegyen részt saját levegőminőség-figyelő állomásával

A GAIA levegőminőség-figyelő lézeres részecske-érzékelőket használ a PM2,5 és PM10 részecskeszennyezés valós idejű mérésére, amely az egyik legkárosabb légszennyező anyag.

Beállítása nagyon egyszerű: csak WIFI hozzáférési pontra és USB-kompatibilis tápegységre van szükség. Miután csatlakoztatta, a valós idejű légszennyezettségi szintjei azonnal elérhetők a térképeinken.

Az állomás 10 méteres vízálló tápkábelekkel, tápegységgel, szerelési eszközökkel és opcionális napkollektorral érkezik.

Levegőminőségi múltbeli adatok


Levegőminőségi rangsor országonként

Töltse le a valós idejű levegőminőség-index widgetet:


iPhone & iPad
Android
Windows Phone
Windows PC
Google Chrome
Firefox
Wordpress
Cloud API


További levegőminőséggel kapcsolatos termékeket keres?A levegőminőség és szennyezettség méréséről:

A levegőminőségi szintekről

-Levegőminőségi index (AQI) értékekAz egészségügyi aggályok szintjei
0 - 50A levegő minősége kielégítőnek tekinthető, és a levegőszennyezés kevés vagy semmilyen kockázatot jelent
51 -100MérsékeltA levegő minősége elfogadható; egyes szennyező anyagok esetében azonban mérsékelten aggodalomra adhat okot olyan kevés ember számára, akik szokatlanul érzékenyek a levegőszennyezésre.
101-150Egészségtelen az érzékeny csoportok számáraAz érzékeny csoporttagok egészségügyi hatásokat tapasztalhatnak. A nagyközönséget valószínűleg nem érinti.
151-200EgészségtelenA teljes lakosság érzékeli az egészségre gyakorolt hatásokat; az érzékeny csoportok tagjai komolyabb tüneteket tapasztalhatnak
201-300Nagyon egészségtelenEgészségügyi figyelmeztetések vészhelyzet esetén. Az egész lakosság nagyobb valószínűséggel érinti.
300+VeszélyesEgészségügyi figyelmeztetés: mindenki súlyos egészségügyi hatásokat tapasztalhat

Ha többet szeretne megtudni a levegőminőségről és a szennyezésről, tekintse meg a Wikipédia Levegőminőség témakörét vagy az airnow Levegőminőség és egészsége című útmutatóját .

A pekingi orvos, Richard Saint Cyr MD nagyon hasznos egészségügyi tanácsaiért tekintse meg a www.myhealthbeijing.com blogot.


Használati közlemény: Az összes levegőminőségre vonatkozó adat érvénytelenítése a közzététel időpontjában, és a minőségbiztosítás miatt ezek az adatok bármikor előzetes értesítés nélkül módosíthatók. A Világ levegőminőségi mutatója projekt minden ésszerű ismeretet és gondosságot gyakorolt ezen információk tartalmának összeállításában, és semmilyen körülmények között nem fogja a Világ levegőminőségi mutatója a projektcsapat vagy ügynökei felelősséggel tartoznak az adatok átadásából közvetlenül vagy közvetve okozott veszteségekért, sérülésekért vagy károkért szerződésben, kártérítésben vagy egyéb módon.Settings


Language Settings:


Temperature unit:
Celcius