Замърсяването на въздуха в Fertilizer Factory Living Area, Hohhot: Индекс на качеството на въздуха в реално време (AQI)


AQI на Fertilizer Factory Living Area, Hohhot: Индекс на качеството на въздуха в реално време (AQI) на Fertilizer Factory Living Area, Hohhot.
38
добре
Updated on Thursday 5:00
температура: 15°C
текущпоследните 2 дниминмакс
PM2.5 AQI
38Fertilizer Factory Living Area, Hohhot PM25 (PM2.5 (Small particulate matter)) measured by China National Urban air quality real-time publishing platform (全国城市空气质量实时发布平台).
Values are converted to the US EPA AQI standard.1363
PM10 AQI
22Fertilizer Factory Living Area, Hohhot PM10 (PM10 (Respirable particulate matter)) measured by China National Urban air quality real-time publishing platform (全国城市空气质量实时发布平台).
Values are converted to the US EPA AQI standard.656
NO2 AQI
11Fertilizer Factory Living Area, Hohhot NO2 (Nitrogen Dioxide) measured by China National Urban air quality real-time publishing platform (全国城市空气质量实时发布平台).
Values are converted to the US EPA AQI standard.223
SO2 AQI
4Fertilizer Factory Living Area, Hohhot SO2 (Sulphur Dioxide) measured by China National Urban air quality real-time publishing platform (全国城市空气质量实时发布平台).
Values are converted to the US EPA AQI standard.417
CO AQI
4Fertilizer Factory Living Area, Hohhot CO (Carbon Monoxide) measured by China National Urban air quality real-time publishing platform (全国城市空气质量实时发布平台).
Values are converted to the US EPA AQI standard.46
Temp
15Fertilizer Factory Living Area, Hohhot t (temperature) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).1330
Pressure
1009Fertilizer Factory Living Area, Hohhot p (pressure) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).10071012
Humidity
76Fertilizer Factory Living Area, Hohhot h (humidity) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).3493
Wind
2Fertilizer Factory Living Area, Hohhot w (wind) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).17

Прогноза за качеството на въздуха
Дял: “Колко замърсен е въздухът днес? Вижте картата на замърсяването на въздуха в реално време за повече от 100 държави.
https://aqicn.org/here/bg/
Share: “Замърсяването на въздуха в Fertilizer Factory Living Area, Hohhot: Индекс на качеството на въздуха в реално време (AQI)

Търсите друг град?Измерете качеството на въздуха във вашия квартал
Участвайте със собствена станция за мониторинг на качеството на въздуха

Мониторът за качество на въздуха GAIA използва лазерни сензори за частици, за да измерва в реално време замърсяването с частици PM2,5 и PM10, което е един от най-вредните замърсители на въздуха.

Настройва се много лесно: изисква само WIFI точка за достъп и USB съвместимо захранване. След като се свържете, вашите нива на замърсяване на въздуха в реално време са незабавно достъпни на нашите карти.

Станцията се предлага заедно с 10-метрови водоустойчиви захранващи кабели, захранване, монтажно оборудване и допълнителен слънчев панел.

Исторически данни за качеството на въздуха


Класации за качество на въздуха по държави

Изтеглете приспособлението за индекс на качеството на въздуха в реално време за:


iPhone & iPad
Android
Windows Phone
Windows PC
Google Chrome
Firefox
Wordpress
Cloud API


Търсите повече продукти, свързани с качеството на въздуха?Относно качеството на въздуха и измерването на замърсяването:

Относно нивата на качеството на въздуха

-Стойности на индекса за качество на въздуха (AQI).Нива на загриженост за здравето
0 - 50добреКачеството на въздуха се счита за задоволително и замърсяването на въздуха представлява малък или никакъв риск
51 -100умеренКачеството на въздуха е приемливо; въпреки това за някои замърсители може да има умерена опасност за здравето на много малък брой хора, които са необичайно чувствителни към замърсяването на въздуха.
101-150Нездравословна за чувствителни групиЧленовете на чувствителните групи могат да имат здравни ефекти. Обществеността не е вероятно да бъде засегната.
151-200нездравословенВсеки може да започне да изпитва здравни ефекти; членовете на чувствителните групи могат да имат по-сериозни последици за здравето
201-300Много НездравословнотоЗдравни предупреждения за аварийни условия. Цялото население е по-вероятно да бъде засегнато.
300+опасенСигнал за здравето: всеки може да има по-сериозни последици за здравето

За да научите повече за качеството на въздуха и замърсяването, вижте темата за качеството на въздуха в wikipedia или ръководството на airnow за качеството на въздуха и вашето здраве .

За много полезни здравни съвети на д-р Ричард Сейнт Сир от Пекин проверете блога на www.myhealthbeijing.com .


Известие за използване: Всички данни за качеството на атмосферния въздух не са валидни към момента на публикуването и поради осигуряване на качеството, тези данни могат да бъдат променяни без предизвестие по всяко време. Проектът Световен индекс на качеството на въздуха е упражнил всички разумни умения и внимание при съставянето на съдържанието на тази информация и при никакви обстоятелства Проектният екип на Световния Индекс на Качеството на Въздуха или неговите агенти са отговорни по договор, нередовност или по друг начин за всяка загуба, нараняване или щета, възникващи пряко или косвено от предоставянето на тези данни.Settings


Language Settings:


Temperature unit:
Celcius