Los Barrios légszennyezettsége: Valós idejű levegőminőségi index (AQI)


Los Barrios AQI: Los Barrios valós idejű levegőminőségi indexe (AQI).
43
Updated on Friday 18:00
Elsődleges szennyező: o3
jelenlegielmúlt 2 napminmax
PM2.5 AQI
13Los Barrios, Spain PM25 (PM2.5 (Small particulate matter)) measured by Consejería de Medio Ambiente y Ordenación del Territorio :: Junta de Andalucía.
Values are converted to the US EPA AQI standard.1114
PM10 AQI
-Los Barrios, Spain PM10 (PM10 (Respirable particulate matter)) measured by Consejería de Medio Ambiente y Ordenación del Territorio :: Junta de Andalucía.
Values are converted to the US EPA AQI standard.1116
O3 AQI
43Los Barrios, Spain O3 (Ozone) measured by Consejería de Medio Ambiente y Ordenación del Territorio :: Junta de Andalucía.
Values are converted to the US EPA AQI standard.3145
NO2 AQI
4Los Barrios, Spain NO2 (Nitrogen Dioxide) measured by Consejería de Medio Ambiente y Ordenación del Territorio :: Junta de Andalucía.
Values are converted to the US EPA AQI standard.117
SO2 AQI
2Los Barrios, Spain SO2 (Sulphur Dioxide) measured by Consejería de Medio Ambiente y Ordenación del Territorio :: Junta de Andalucía.
Values are converted to the US EPA AQI standard.27
Temp
18Los Barrios, Spain t (temperature) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).1520
Pressure
1028Los Barrios, Spain p (pressure) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).10241031
Humidity
72Los Barrios, Spain h (humidity) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).4493
Wind
6Los Barrios, Spain w (wind) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).212

Ossza meg: “Mennyire szennyezett ma a levegő? Tekintse meg a valós idejű légszennyezettségi térképet több mint 100 országra vonatkozóan.
https://aqicn.org/here/hu/
Share: “Los Barrios, Spain levegőminősége - on Friday, Apr 12th 2024, 18:00 pm

Air Quality Data provided by the Consejería de Medio Ambiente y Ordenación del Territorio :: Junta de Andalucía (juntadeandalucia.es)

Note that the measurement for and PM10 (PM10 (Respirable particulate matter)) are taken from the station Colegio Los Barrios, Los Barrios

Please note that the particulate matter pollution data (PM10) for Andalucía is currently not available in real-time every hour, but only once a day (at midnight).For this reason, we are not able to provide the real-time AQI like for other regions in Spain. We are however working on fixing this issue together with the Andalucía EPA (Consejería de Medio Ambiente).

Más várost keresel?Mérje meg a levegő minőségét a környezetében
Vegyen részt saját levegőminőség-figyelő állomásával

A GAIA levegőminőség-figyelő lézeres részecske-érzékelőket használ a PM2,5 és PM10 részecskeszennyezés valós idejű mérésére, amely az egyik legkárosabb légszennyező anyag.

Beállítása nagyon egyszerű: csak WIFI hozzáférési pontra és USB-kompatibilis tápegységre van szükség. Miután csatlakoztatta, a valós idejű légszennyezettségi szintjei azonnal elérhetők a térképeinken.

Az állomás 10 méteres vízálló tápkábelekkel, tápegységgel, szerelési eszközökkel és opcionális napkollektorral érkezik.

Levegőminőségi múltbeli adatok


Levegőminőségi rangsor országonként

Töltse le a valós idejű levegőminőség-index widgetet:


iPhone & iPad
Android
Windows Phone
Windows PC
Google Chrome
Firefox
Wordpress
Cloud API


További levegőminőséggel kapcsolatos termékeket keres?A levegőminőség és szennyezettség méréséről:

A levegőminőségi szintekről

-Levegőminőségi index (AQI) értékekAz egészségügyi aggályok szintjei
0 - 50A levegő minősége kielégítőnek tekinthető, és a levegőszennyezés kevés vagy semmilyen kockázatot jelent
51 -100MérsékeltA levegő minősége elfogadható; egyes szennyező anyagok esetében azonban mérsékelten aggodalomra adhat okot olyan kevés ember számára, akik szokatlanul érzékenyek a levegőszennyezésre.
101-150Egészségtelen az érzékeny csoportok számáraAz érzékeny csoporttagok egészségügyi hatásokat tapasztalhatnak. A nagyközönséget valószínűleg nem érinti.
151-200EgészségtelenA teljes lakosság érzékeli az egészségre gyakorolt hatásokat; az érzékeny csoportok tagjai komolyabb tüneteket tapasztalhatnak
201-300Nagyon egészségtelenEgészségügyi figyelmeztetések vészhelyzet esetén. Az egész lakosság nagyobb valószínűséggel érinti.
300+VeszélyesEgészségügyi figyelmeztetés: mindenki súlyos egészségügyi hatásokat tapasztalhat

Ha többet szeretne megtudni a levegőminőségről és a szennyezésről, tekintse meg a Wikipédia Levegőminőség témakörét vagy az airnow Levegőminőség és egészsége című útmutatóját .

A pekingi orvos, Richard Saint Cyr MD nagyon hasznos egészségügyi tanácsaiért tekintse meg a www.myhealthbeijing.com blogot.


Használati közlemény: Az összes levegőminőségre vonatkozó adat érvénytelenítése a közzététel időpontjában, és a minőségbiztosítás miatt ezek az adatok bármikor előzetes értesítés nélkül módosíthatók. A Világ levegőminőségi mutatója projekt minden ésszerű ismeretet és gondosságot gyakorolt ezen információk tartalmának összeállításában, és semmilyen körülmények között nem fogja a Világ levegőminőségi mutatója a projektcsapat vagy ügynökei felelősséggel tartoznak az adatok átadásából közvetlenül vagy közvetve okozott veszteségekért, sérülésekért vagy károkért szerződésben, kártérítésben vagy egyéb módon.Settings


Language Settings:


Temperature unit:
Celcius