Pueblo Serena, Monterrey, Nuevo León légszennyezettsége: Valós idejű levegőminőségi index (AQI)


Pueblo Serena, Monterrey, Nuevo León AQI: Pueblo Serena, Monterrey, Nuevo León valós idejű levegőminőségi indexe (AQI).
151
Egészségtelen
Updated on Monday 16:00
hőfok: 30°C
jelenlegielmúlt 2 napminmax
PM2.5 AQI
151Pueblo Serena, Monterrey, Nuevo León, Mexico PM25 (PM2.5 (Small particulate matter)) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.30151
PM10 AQI
56Pueblo Serena, Monterrey, Nuevo León, Mexico PM10 (PM10 (Respirable particulate matter)) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.3273
O3 AQI
48Pueblo Serena, Monterrey, Nuevo León, Mexico O3 (Ozone) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.380
NO2 AQI
9Pueblo Serena, Monterrey, Nuevo León, Mexico NO2 (Nitrogen Dioxide) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.217
SO2 AQI
3Pueblo Serena, Monterrey, Nuevo León, Mexico SO2 (Sulphur Dioxide) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.34
CO AQI
7Pueblo Serena, Monterrey, Nuevo León, Mexico CO (Carbon Monoxide) measured by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático.
Values are converted to the US EPA AQI standard.512
Temp
30Pueblo Serena, Monterrey, Nuevo León, Mexico t (temperature) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).632
Pressure
988Pueblo Serena, Monterrey, Nuevo León, Mexico p (pressure) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).9841041
Humidity
30Pueblo Serena, Monterrey, Nuevo León, Mexico h (humidity) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).3059
Wind
14Pueblo Serena, Monterrey, Nuevo León, Mexico w (wind) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).925

Ossza meg: “Mennyire szennyezett ma a levegő? Tekintse meg a valós idejű légszennyezettségi térképet több mint 100 országra vonatkozóan.
https://aqicn.org/here/hu/
Share: “Pueblo Serena, Monterrey, Nuevo León, Mexico levegőminősége Egészségtelen - on Monday, Jul 15th 2024, 16:00 pm

Air Quality Data provided by INECC - Instituto Nacional de Ecología y Cambio Climático (sinaica.inecc.gob.mx)

Más várost keresel?Mérje meg a levegő minőségét a környezetében
Vegyen részt saját levegőminőség-figyelő állomásával

A GAIA levegőminőség-figyelő lézeres részecske-érzékelőket használ a PM2,5 és PM10 részecskeszennyezés valós idejű mérésére, amely az egyik legkárosabb légszennyező anyag.

Beállítása nagyon egyszerű: csak WIFI hozzáférési pontra és USB-kompatibilis tápegységre van szükség. Miután csatlakoztatta, a valós idejű légszennyezettségi szintjei azonnal elérhetők a térképeinken.

Az állomás 10 méteres vízálló tápkábelekkel, tápegységgel, szerelési eszközökkel és opcionális napkollektorral érkezik.

Levegőminőségi múltbeli adatok


Levegőminőségi rangsor országonként

Töltse le a valós idejű levegőminőség-index widgetet:


iPhone & iPad
Android
Windows Phone
Windows PC
Google Chrome
Firefox
Wordpress
Cloud API


További levegőminőséggel kapcsolatos termékeket keres?A levegőminőség és szennyezettség méréséről:

A levegőminőségi szintekről

-Levegőminőségi index (AQI) értékekAz egészségügyi aggályok szintjei
0 - 50A levegő minősége kielégítőnek tekinthető, és a levegőszennyezés kevés vagy semmilyen kockázatot jelent
51 -100MérsékeltA levegő minősége elfogadható; egyes szennyező anyagok esetében azonban mérsékelten aggodalomra adhat okot olyan kevés ember számára, akik szokatlanul érzékenyek a levegőszennyezésre.
101-150Egészségtelen az érzékeny csoportok számáraAz érzékeny csoporttagok egészségügyi hatásokat tapasztalhatnak. A nagyközönséget valószínűleg nem érinti.
151-200EgészségtelenA teljes lakosság érzékeli az egészségre gyakorolt hatásokat; az érzékeny csoportok tagjai komolyabb tüneteket tapasztalhatnak
201-300Nagyon egészségtelenEgészségügyi figyelmeztetések vészhelyzet esetén. Az egész lakosság nagyobb valószínűséggel érinti.
300+VeszélyesEgészségügyi figyelmeztetés: mindenki súlyos egészségügyi hatásokat tapasztalhat

Ha többet szeretne megtudni a levegőminőségről és a szennyezésről, tekintse meg a Wikipédia Levegőminőség témakörét vagy az airnow Levegőminőség és egészsége című útmutatóját .

A pekingi orvos, Richard Saint Cyr MD nagyon hasznos egészségügyi tanácsaiért tekintse meg a www.myhealthbeijing.com blogot.


Használati közlemény: Az összes levegőminőségre vonatkozó adat érvénytelenítése a közzététel időpontjában, és a minőségbiztosítás miatt ezek az adatok bármikor előzetes értesítés nélkül módosíthatók. A Világ levegőminőségi mutatója projekt minden ésszerű ismeretet és gondosságot gyakorolt ezen információk tartalmának összeállításában, és semmilyen körülmények között nem fogja a Világ levegőminőségi mutatója a projektcsapat vagy ügynökei felelősséggel tartoznak az adatok átadásából közvetlenül vagy közvetve okozott veszteségekért, sérülésekért vagy károkért szerződésben, kártérítésben vagy egyéb módon.Settings


Language Settings:


Temperature unit:
Celcius