Замърсяването на въздуха в Municipal party committee, Yibin: Индекс на качеството на въздуха в реално време (AQI)


AQI на Municipal party committee, Yibin: Индекс на качеството на въздуха в реално време (AQI) на Municipal party committee, Yibin.
53
умерен
Updated on Wed. 14:00
температура: 22°C
текущпоследните 2 дниминмакс
PM2.5 AQI
53Municipal party committee, Yibin PM25 (PM2.5 (Small particulate matter)) measured by Sichuan Province Environmental Protection Agency (四川省环保重点城市环境空气质量实时监测结果).
Values are converted to the US EPA AQI standard.53149
PM10 AQI
17Municipal party committee, Yibin PM10 (PM10 (Respirable particulate matter)) measured by Sichuan Province Environmental Protection Agency (四川省环保重点城市环境空气质量实时监测结果).
Values are converted to the US EPA AQI standard.1772
NO2 AQI
6Municipal party committee, Yibin NO2 (Nitrogen Dioxide) measured by Sichuan Province Environmental Protection Agency (四川省环保重点城市环境空气质量实时监测结果).
Values are converted to the US EPA AQI standard.531
SO2 AQI
4Municipal party committee, Yibin SO2 (Sulphur Dioxide) measured by Sichuan Province Environmental Protection Agency (四川省环保重点城市环境空气质量实时监测结果).
Values are converted to the US EPA AQI standard.48
CO AQI
4Municipal party committee, Yibin CO (Carbon Monoxide) measured by Sichuan Province Environmental Protection Agency (四川省环保重点城市环境空气质量实时监测结果).
Values are converted to the US EPA AQI standard.49
Temp
22Municipal party committee, Yibin t (temperature) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).1832
Pressure
955Municipal party committee, Yibin p (pressure) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).946955
Humidity
76Municipal party committee, Yibin h (humidity) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).4392
Wind
2Municipal party committee, Yibin w (wind) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).114
Rain
-Municipal party committee, Yibin r (temp.) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).01

Прогноза за качеството на въздуха
Дял: “Колко замърсен е въздухът днес? Вижте картата на замърсяването на въздуха в реално време за повече от 100 държави.
https://aqicn.org/here/bg/
Share: “Замърсяването на въздуха в Municipal party committee, Yibin: Индекс на качеството на въздуха в реално време (AQI)

Търсите друг град?Измерете качеството на въздуха във вашия квартал
Участвайте със собствена станция за мониторинг на качеството на въздуха

Мониторът за качество на въздуха GAIA използва лазерни сензори за частици, за да измерва в реално време замърсяването с частици PM2,5 и PM10, което е един от най-вредните замърсители на въздуха.

Настройва се много лесно: изисква само WIFI точка за достъп и USB съвместимо захранване. След като се свържете, вашите нива на замърсяване на въздуха в реално време са незабавно достъпни на нашите карти.

Станцията се предлага заедно с 10-метрови водоустойчиви захранващи кабели, захранване, монтажно оборудване и допълнителен слънчев панел.

Исторически данни за качеството на въздуха


Класации за качество на въздуха по държави

Изтеглете приспособлението за индекс на качеството на въздуха в реално време за:


iPhone & iPad
Android
Windows Phone
Windows PC
Google Chrome
Firefox
Wordpress
Cloud API


Търсите повече продукти, свързани с качеството на въздуха?Относно качеството на въздуха и измерването на замърсяването:

Относно нивата на качеството на въздуха

-Стойности на индекса за качество на въздуха (AQI).Нива на загриженост за здравето
0 - 50добреКачеството на въздуха се счита за задоволително и замърсяването на въздуха представлява малък или никакъв риск
51 -100умеренКачеството на въздуха е приемливо; въпреки това за някои замърсители може да има умерена опасност за здравето на много малък брой хора, които са необичайно чувствителни към замърсяването на въздуха.
101-150Нездравословна за чувствителни групиЧленовете на чувствителните групи могат да имат здравни ефекти. Обществеността не е вероятно да бъде засегната.
151-200нездравословенВсеки може да започне да изпитва здравни ефекти; членовете на чувствителните групи могат да имат по-сериозни последици за здравето
201-300Много НездравословнотоЗдравни предупреждения за аварийни условия. Цялото население е по-вероятно да бъде засегнато.
300+опасенСигнал за здравето: всеки може да има по-сериозни последици за здравето

За да научите повече за качеството на въздуха и замърсяването, вижте темата за качеството на въздуха в wikipedia или ръководството на airnow за качеството на въздуха и вашето здраве .

За много полезни здравни съвети на д-р Ричард Сейнт Сир от Пекин проверете блога на www.myhealthbeijing.com .


Известие за използване: Всички данни за качеството на атмосферния въздух не са валидни към момента на публикуването и поради осигуряване на качеството, тези данни могат да бъдат променяни без предизвестие по всяко време. Проектът Световен индекс на качеството на въздуха е упражнил всички разумни умения и внимание при съставянето на съдържанието на тази информация и при никакви обстоятелства Проектният екип на Световния Индекс на Качеството на Въздуха или неговите агенти са отговорни по договор, нередовност или по друг начин за всяка загуба, нараняване или щета, възникващи пряко или косвено от предоставянето на тези данни.Settings


Language Settings:


Temperature unit:
Celcius