Замърсяването на въздуха в Ganxian Agricultural Bureau, Xianyang: Индекс на качеството на въздуха в реално време (AQI)


AQI на Ganxian Agricultural Bureau, Xianyang: Индекс на качеството на въздуха в реално време (AQI) на Ganxian Agricultural Bureau, Xianyang.
153
нездравословен
Updated on Sunday 9:00
температура: 18°C
текущпоследните 2 дниминмакс
PM2.5 AQI
153Ganxian Agricultural Bureau, Xianyang PM25 (PM2.5 (Small particulate matter)) measured by Shaanxi Provincial Environmental Protection Office (陕西省环保厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.25200
PM10 AQI
94Ganxian Agricultural Bureau, Xianyang PM10 (PM10 (Respirable particulate matter)) measured by Shaanxi Provincial Environmental Protection Office (陕西省环保厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.80547
O3 AQI
18Ganxian Agricultural Bureau, Xianyang O3 (Ozone) measured by Shaanxi Provincial Environmental Protection Office (陕西省环保厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.648
NO2 AQI
13Ganxian Agricultural Bureau, Xianyang NO2 (Nitrogen Dioxide) measured by Shaanxi Provincial Environmental Protection Office (陕西省环保厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.229
SO2 AQI
5Ganxian Agricultural Bureau, Xianyang SO2 (Sulphur Dioxide) measured by Shaanxi Provincial Environmental Protection Office (陕西省环保厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.35
CO AQI
6Ganxian Agricultural Bureau, Xianyang CO (Carbon Monoxide) measured by Shaanxi Provincial Environmental Protection Office (陕西省环保厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.16
Temp
18Ganxian Agricultural Bureau, Xianyang t (temperature) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).1327
Pressure
1013Ganxian Agricultural Bureau, Xianyang p (pressure) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).10051013
Humidity
67Ganxian Agricultural Bureau, Xianyang h (humidity) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).2893
Wind
3Ganxian Agricultural Bureau, Xianyang w (wind) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).17

Прогноза за качеството на въздуха
Дял: “Колко замърсен е въздухът днес? Вижте картата на замърсяването на въздуха в реално време за повече от 100 държави.
https://aqicn.org/here/bg/
Share: “Замърсяването на въздуха в Ganxian Agricultural Bureau, Xianyang: Индекс на качеството на въздуха в реално време (AQI)

Търсите друг град?Измерете качеството на въздуха във вашия квартал
Участвайте със собствена станция за мониторинг на качеството на въздуха

Мониторът за качество на въздуха GAIA използва лазерни сензори за частици, за да измерва в реално време замърсяването с частици PM2,5 и PM10, което е един от най-вредните замърсители на въздуха.

Настройва се много лесно: изисква само WIFI точка за достъп и USB съвместимо захранване. След като се свържете, вашите нива на замърсяване на въздуха в реално време са незабавно достъпни на нашите карти.

Станцията се предлага заедно с 10-метрови водоустойчиви захранващи кабели, захранване, монтажно оборудване и допълнителен слънчев панел.

Исторически данни за качеството на въздуха


Класации за качество на въздуха по държави

Изтеглете приспособлението за индекс на качеството на въздуха в реално време за:


iPhone & iPad
Android
Windows Phone
Windows PC
Google Chrome
Firefox
Wordpress
Cloud API


Търсите повече продукти, свързани с качеството на въздуха?Относно качеството на въздуха и измерването на замърсяването:

Относно нивата на качеството на въздуха

-Стойности на индекса за качество на въздуха (AQI).Нива на загриженост за здравето
0 - 50добреКачеството на въздуха се счита за задоволително и замърсяването на въздуха представлява малък или никакъв риск
51 -100умеренКачеството на въздуха е приемливо; въпреки това за някои замърсители може да има умерена опасност за здравето на много малък брой хора, които са необичайно чувствителни към замърсяването на въздуха.
101-150Нездравословна за чувствителни групиЧленовете на чувствителните групи могат да имат здравни ефекти. Обществеността не е вероятно да бъде засегната.
151-200нездравословенВсеки може да започне да изпитва здравни ефекти; членовете на чувствителните групи могат да имат по-сериозни последици за здравето
201-300Много НездравословнотоЗдравни предупреждения за аварийни условия. Цялото население е по-вероятно да бъде засегнато.
300+опасенСигнал за здравето: всеки може да има по-сериозни последици за здравето

За да научите повече за качеството на въздуха и замърсяването, вижте темата за качеството на въздуха в wikipedia или ръководството на airnow за качеството на въздуха и вашето здраве .

За много полезни здравни съвети на д-р Ричард Сейнт Сир от Пекин проверете блога на www.myhealthbeijing.com .


Известие за използване: Всички данни за качеството на атмосферния въздух не са валидни към момента на публикуването и поради осигуряване на качеството, тези данни могат да бъдат променяни без предизвестие по всяко време. Проектът Световен индекс на качеството на въздуха е упражнил всички разумни умения и внимание при съставянето на съдържанието на тази информация и при никакви обстоятелства Проектният екип на Световния Индекс на Качеството на Въздуха или неговите агенти са отговорни по договор, нередовност или по друг начин за всяка загуба, нараняване или щета, възникващи пряко или косвено от предоставянето на тези данни.Settings


Language Settings:


Temperature unit:
Celcius