Poluarea aerului din Xinfu district, Fushun , Fushun: indicele calității aerului (AQI) în timp real


AQI-ul lui Xinfu district, Fushun , Fushun: Indicele calității aerului (AQI) în timp real al lui Xinfu district, Fushun , Fushun.
50
Bun
Updated on Monday 11:00
temperatura: 22°C
actualultimele 2 zileminmax
PM2.5 AQI
50Xinfu district, Fushun , Fushun PM25 (PM2.5 (Small particulate matter)) measured by Liaoning Provincial Environmental Monitoring (辽宁省环境保护厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.50219
PM10 AQI
40Xinfu district, Fushun , Fushun PM10 (PM10 (Respirable particulate matter)) measured by Liaoning Provincial Environmental Monitoring (辽宁省环境保护厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.40129
NO2 AQI
4Xinfu district, Fushun , Fushun NO2 (Nitrogen Dioxide) measured by Liaoning Provincial Environmental Monitoring (辽宁省环境保护厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.337
SO2 AQI
5Xinfu district, Fushun , Fushun SO2 (Sulphur Dioxide) measured by Liaoning Provincial Environmental Monitoring (辽宁省环境保护厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.310
CO AQI
6Xinfu district, Fushun , Fushun CO (Carbon Monoxide) measured by Liaoning Provincial Environmental Monitoring (辽宁省环境保护厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.519
Temp
22Xinfu district, Fushun , Fushun t (temperature) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).723
Pressure
1011Xinfu district, Fushun , Fushun p (pressure) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).10091014
Humidity
40Xinfu district, Fushun , Fushun h (humidity) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).2990
Wind
7Xinfu district, Fushun , Fushun w (wind) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).17

Acțiune: “Cât de poluat este aerul astăzi? Consultați harta în timp real a poluării aerului, pentru mai mult de 100 de țări.
https://aqicn.org/here/ro/
Share: “Poluarea aerului din Xinfu district, Fushun , Fushun: indicele calității aerului (AQI) în timp real

Cauți alt oraș?Măsurați calitatea aerului din cartierul dvs
Participați cu propria dumneavoastră stație de monitorizare a calității aerului

Monitorul de calitate a aerului GAIA folosește senzori laser de particule pentru a măsura în timp real poluarea cu particule PM2,5 și PM10, care este unul dintre cei mai dăunători poluanți ai aerului.

Este foarte ușor de configurat: necesită doar un punct de acces WIFI și o sursă de alimentare compatibilă cu USB. Odată conectat, nivelurile de poluare a aerului în timp real sunt disponibile instantaneu pe hărțile noastre.

Stația vine împreună cu cabluri de alimentare rezistente la apă de 10 metri, o sursă de alimentare, echipamente de montare și un panou solar opțional.

Date istorice privind calitatea aerului


Clasamentul calității aerului în funcție de țară

Descărcați widgetul în timp real pentru indicele calității aerului pentru:


iPhone & iPad
Android
Windows Phone
Windows PC
Google Chrome
Firefox
Wordpress
Cloud API


Căutați mai multe produse legate de calitatea aerului?Despre măsurarea calității aerului și a poluării:

Despre nivelurile de calitate a aerului

-Valorile indicelui de calitate a aerului (AQI).Niveluri de îngrijorare pentru sănătate
0 - 50BunCalitatea aerului este considerată satisfăcătoare, iar poluarea aerului prezintă un risc mic sau deloc
51 -100ModeratCalitatea aerului este acceptabilă; cu toate acestea, pentru anumiți poluanți poate exista o îngrijorare moderată de sănătate pentru un număr foarte mic de persoane care sunt neobișnuit de sensibile la poluarea aerului.
101-150Nesănătos pentru grupurile sensibileMembrii grupurilor sensibile pot avea efecte asupra sănătății. Este puțin probabil ca publicul larg să fie afectat.
151-200NesănătosToată lumea poate începe să experimenteze efectele asupra sănătății; membrii grupurilor sensibile pot avea efecte mai grave asupra sănătății
201-300Foarte NesănătoasăAvertismente de sănătate privind situațiile de urgență. Întreaga populație este mai probabil să fie afectată.
300+RiscantAlertă de sănătate: toată lumea poate avea efecte mai grave asupra sănătății

Pentru a afla mai multe despre calitatea aerului și poluare, consultați subiectul wikipedia pentru calitatea aerului sau ghidul airnow despre calitatea aerului și sănătatea dvs.

Pentru sfaturi foarte utile de sănătate ale medicului doctor Richard Saint Cyr din Beijing, consultați blogul www.myhealthbeijing.com .


Notificare privind utilizarea: Toate datele privind calitatea aerului sunt nevalide la momentul publicării și, datorită asigurării calității, aceste date pot fi modificate, fără notificare, în orice moment. Proiectul Index al calității aerului mondial a exercitat toate competențele și îngrijirea rezonabilă în compilarea conținutului acestor informații și în nici un caz Echipa de proiect pentru indexul calității aerului sau agenții săi sunt răspunzători în contract, delictuală sau în alt mod pentru orice pierdere, vătămare sau daună care rezultă direct sau indirect din furnizarea acestor date.Settings


Language Settings:


Temperature unit:
Celcius