Замърсяването на въздуха в Dongzhou district, Fushun , Fushun: Индекс на качеството на въздуха в реално време (AQI)


AQI на Dongzhou district, Fushun , Fushun: Индекс на качеството на въздуха в реално време (AQI) на Dongzhou district, Fushun , Fushun.
68
умерен
Updated on Wed. 16:00
температура: 24°C
текущпоследните 2 дниминмакс
PM2.5 AQI
68Dongzhou district, Fushun , Fushun PM25 (PM2.5 (Small particulate matter)) measured by Liaoning Provincial Environmental Monitoring (辽宁省环境保护厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.68194
PM10 AQI
54Dongzhou district, Fushun , Fushun PM10 (PM10 (Respirable particulate matter)) measured by Liaoning Provincial Environmental Monitoring (辽宁省环境保护厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.52497
NO2 AQI
6Dongzhou district, Fushun , Fushun NO2 (Nitrogen Dioxide) measured by Liaoning Provincial Environmental Monitoring (辽宁省环境保护厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.216
SO2 AQI
6Dongzhou district, Fushun , Fushun SO2 (Sulphur Dioxide) measured by Liaoning Provincial Environmental Monitoring (辽宁省环境保护厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.27
CO AQI
6Dongzhou district, Fushun , Fushun CO (Carbon Monoxide) measured by Liaoning Provincial Environmental Monitoring (辽宁省环境保护厅).
Values are converted to the US EPA AQI standard.416
Temp
24Dongzhou district, Fushun , Fushun t (temperature) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).524
Pressure
1009Dongzhou district, Fushun , Fushun p (pressure) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).10061014
Humidity
16Dongzhou district, Fushun , Fushun h (humidity) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).1693
Wind
6Dongzhou district, Fushun , Fushun w (wind) measured by Citizen Weather Observer Program (CWOP/APRS).06

Прогноза за качеството на въздуха
Дял: “Колко замърсен е въздухът днес? Вижте картата на замърсяването на въздуха в реално време за повече от 100 държави.
https://aqicn.org/here/bg/
Share: “Замърсяването на въздуха в Dongzhou district, Fushun , Fushun: Индекс на качеството на въздуха в реално време (AQI)

Търсите друг град?Измерете качеството на въздуха във вашия квартал
Участвайте със собствена станция за мониторинг на качеството на въздуха

Мониторът за качество на въздуха GAIA използва лазерни сензори за частици, за да измерва в реално време замърсяването с частици PM2,5 и PM10, което е един от най-вредните замърсители на въздуха.

Настройва се много лесно: изисква само WIFI точка за достъп и USB съвместимо захранване. След като се свържете, вашите нива на замърсяване на въздуха в реално време са незабавно достъпни на нашите карти.

Станцията се предлага заедно с 10-метрови водоустойчиви захранващи кабели, захранване, монтажно оборудване и допълнителен слънчев панел.

Исторически данни за качеството на въздуха


Класации за качество на въздуха по държави

Изтеглете приспособлението за индекс на качеството на въздуха в реално време за:


iPhone & iPad
Android
Windows Phone
Windows PC
Google Chrome
Firefox
Wordpress
Cloud API


Търсите повече продукти, свързани с качеството на въздуха?Относно качеството на въздуха и измерването на замърсяването:

Относно нивата на качеството на въздуха

-Стойности на индекса за качество на въздуха (AQI).Нива на загриженост за здравето
0 - 50добреКачеството на въздуха се счита за задоволително и замърсяването на въздуха представлява малък или никакъв риск
51 -100умеренКачеството на въздуха е приемливо; въпреки това за някои замърсители може да има умерена опасност за здравето на много малък брой хора, които са необичайно чувствителни към замърсяването на въздуха.
101-150Нездравословна за чувствителни групиЧленовете на чувствителните групи могат да имат здравни ефекти. Обществеността не е вероятно да бъде засегната.
151-200нездравословенВсеки може да започне да изпитва здравни ефекти; членовете на чувствителните групи могат да имат по-сериозни последици за здравето
201-300Много НездравословнотоЗдравни предупреждения за аварийни условия. Цялото население е по-вероятно да бъде засегнато.
300+опасенСигнал за здравето: всеки може да има по-сериозни последици за здравето

За да научите повече за качеството на въздуха и замърсяването, вижте темата за качеството на въздуха в wikipedia или ръководството на airnow за качеството на въздуха и вашето здраве .

За много полезни здравни съвети на д-р Ричард Сейнт Сир от Пекин проверете блога на www.myhealthbeijing.com .


Известие за използване: Всички данни за качеството на атмосферния въздух не са валидни към момента на публикуването и поради осигуряване на качеството, тези данни могат да бъдат променяни без предизвестие по всяко време. Проектът Световен индекс на качеството на въздуха е упражнил всички разумни умения и внимание при съставянето на съдържанието на тази информация и при никакви обстоятелства Проектният екип на Световния Индекс на Качеството на Въздуха или неговите агенти са отговорни по договор, нередовност или по друг начин за всяка загуба, нараняване или щета, възникващи пряко или косвено от предоставянето на тези данни.Settings


Language Settings:


Temperature unit:
Celcius